19 Σεπτεμβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
38 Views

Μηνυτήρια αναφορά κατα παντος υπευθυνου, θα καταθέσει ο δικηγορικος συλλογος Σερρων, στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σερρών, για την φωτιά στο όρος Όρβηλος, η οποία κατακαίει επι ένα σχεδόν μήνα παρθένο και προστατευμένο δάσος, χωρίς να υπάρξει καμία σοβαρή προσπάθεια αναχαίτισης ή κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Λευκή πεύκη, οξιές, μαύρο έλατο, αγριόγατες, αίγαγροι, λύκοι, ζαρκάδια, τσακάλια, αρκούδες, ελάφια, χιλιάδες πουλιά και ερπετά που συνέθεταν έναν ανέγγιχτο, παρθένο μικρόκοσμο, αποτεφρώνονται ανήμπορα να αντιδράσουν, περιμένοντας μια βοήθεια από τον καταστροφέα της φύσης άνθρωπο, που νιώθει απορία γιατί δεν μπορούν να σβήσουν τη φωτιά.

Αν φυτρώσουν σαν μανιτάρια ανεμογεννήτριες στα καμενα , τότε τι να σημαίνει άραγε;;;

Επίσης, με το άκουσμα ότι θα στηθούν αυτά τα τέρατα, θα πρέπει όλος ο νομός Σερρών να ξεσηκωθεί και να κλείσουν τους δρόμους, να μην στηθούν…

Επιτέλους, ας ξεσηκωθουν οι κατοικοι μια φορά και να σταματήσει αυτή η κατηφόρα, που πήρε αυτή η έρημη χώρα, για τα συμφέροντα κάποιων με γαμψά νύχια, που τρώνε τα σωθικά μας και μένουμε άπραγοι …

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!