27 Απριλίου, 2024

Σε χώρες που θέλουν να λέγονται “πολιτισμενες”, οι υγιείς υιοθεσίες ηλικιωμένων ζώων θα έπρεπε να είναι προτεραιοτητα και όχι η ευθανασία τους, με την πρώτη ευκαιρία

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
434 Views

Θα έπρεπε να υπάρχουν καμπάνιες και διαρκής ενημέρωση- προτροπή προς τους πολίτες της χώρας μας από τα ΜΜΕ , αφιερωμένες στις υιοθεσίες υπεργηρων ζώων.

Στην “πολιτισμένη ” Ελλάδα των “νομιμων” ευθανασιων σε ναζιστικά κολαστήρια Νταχάου και Άουσβιτς, δια της ψήφισης αντισυνταγματικων ζωομνημονιων απο την μειοψηφική ελίτ των πολιτικο-ζωα-φιλων, με αποκορύφωμα τον οργουελικο “ΑΡΓΟ”, τα αδέσποτα ζώα δεν τα βλέπεις πλέον συχνά, γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνουν να γεράσουν στους δρόμους, καθώς ο κρατικος- ιδιωτης μπογιας των δημ(ι)ων- ΜΚΟ τα περισυλλεγει και τα οδηγεί στην ευθανασία.

Δυστυχώς, σε όλη τη ναζιστική Ε.Ε. είναι πάμπολλα τα γερικα ζώα που εγκαταλείπονται στα κυνοκομεια των χωρών-μελών. Αν κάποιος δεν αναλάβει τα έξοδα τους, “φεύγουν ” για τα θυμαρακια με ευθανασία.

Σε όσα ζωα κρίνονται “ανεπιθυμητα” και δεν υιοθετούνται, γίνονται μαζικές ευθανασίες. Λειτουργούν ως πανσιόν και επιπλέον εισπράττουν από την υποχρεωτική αποτέφρωση των ιδιοκτητων ζώων,όταν έρθει η ώρα.

Το τραγικό φαινόμενο των εγκαταλελλειμενων ηλικιωμένων ζώων από ασπλαχνους και ασυνείδητους κηδεμόνες, που έγιναν αδέσποτα στα γεράματα τους, είναι πραγματική μάστιγα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υιοθετήσεις ένα ζώο στην τρίτη ηλικία του. Ο κυριότερος είναι ότι η πράξη αγάπης πρέπει να γίνεται με βασικό γνώμονα το καλό του ζωου και το πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη και όχι τα “γουστα”μας.

Όσο για τα δίποδα κτήνη που πετούν στο δρόμο τα ζώα τους μόλις γεράσουν, είναι ικανά και για άλλου είδους εγκλήματα. Η απλά δεν έχουν ψυχή. Είναι σάπια και βρώμικη.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!