20 Απριλίου, 2024

Σκεψου πριν καν μπεις στη διαδικασια να υιοθετησεις ενα ζωο… Αναλαμβανεις μια ευθυνη και πρεπει να την βγαλεις περα…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.022 Views

Πριν υιοθετησεις, σκεψου υπευθυνα! Αφου υιοθετησεις, πραξε υπευθυνα! Η εγκαταλειψη ειναι πολυ συχνο φαινομενο, με αποτελεσμα να εμπλουτιζονται οι δρομοι μας ακομα περισσοτερο απο αδεσποτα ζωα.

Ειναι απανθρωπια να πετας εξω απο το σπιτι σου ενα ζωακι που μεχρι προτεινος ετρωγε, επινε και ειχε ενα σπιτι, εξω στο δρομο να επιβιωσει… Και πως να το κανει αυτο, οταν η ζωη του ανατρεπεται απο τη μια στιγμη στην αλλη…

… Και ενω εσυ θα εχεις απαλλαγει απο το… “προβλημα”, εκεινο ακομα θα ψαχνει να σε βρει και θα ειναι λυπημενο, μεχρι να συνειδητοποιησει οτι το καταδικασες σε μια αλλη ζωη σκληρη και αδυσωπητη, μονο και μονο για να πας διακοπες.

Ειναι κριμα… Αν σταματησετε να θελετε το ζωο που εχετε, προσπαθηστε να του βρειτε ενα αλλο σπιτι. Δεν ειναι απλα απανθρωπο. Ειναι εγκληματικο… Και η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1400166876676816/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!