28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
459 Views

Πολλοι επαγγελματιες στη χωρα μας που διατηρουν μαγαζια, απαγορευουν ακομα και τη διελευση αδεσποτων ζωων, εχοντας το θρασος να τοποθετουν ακομα και αυθαιρετες πινακιδες εξω απο αυτα…

Θυμομαστε κάποτε που μόλις πλησίαζε αδέσποτο σε καφέ ή μαγαζί με κόσμο γενικά, έτρεχαν γκαρσόνια να το διώξουν, έβγαινε ένας αλαφιασμένος ιδιοκτήτης και πέταγε από νερά μέχρι δίσκους και
πόσο άσχημη ήταν αυτή η εικόνα… Και δυστυχώς σε κάποια μαγαζιά είναι ακόμα εκεί.

Με χαρά όμως βλέπουμε όλο και περισσότερα μαγαζιά, να υιοθετούν μια φιλόζωη στάση απέναντι στους συνδημότες μας, τα αδεσποτάκια!

Ειδικοτερα για το κυνηγητο που εξαπολυουν στις γατες, θα χαρουμε πολυ οταν η κουζινα τους γεμισει ποντικια… Ισως τοτε καταλαβουν τον ρολο των γατων…

Μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι ξεκίνησε η επιδημία της πανούκλας κατα τον μεσαίωνα, διότι εξόντωσαν τις γατες, θεωρώντας ότι ειναι σατανικές!!!

Γιατι τον ρολο τους οι ιδιοι ως υπαρξεις σε αυτον τον κοσμο, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…

Να τους πληροφορησουμε λοιπον οτι απαγορευονται τα “απαγορευονται” σκυλοι/γατες σε ανοιχτους δημοσιους χωρους! Οποτε παιρνουμε τα παιδια μας και κυκλοφορουμε ελευθερα!

Κακά τα ψέμματα, κανένας φιλόζωος δεν θέλει να πάει για καφέ και να δει να κλωτσάνε τα αδέσποτα για να φύγουν, ή να τα καταβρέχουν, κυρίως όταν αυτά έχουν τόσο καλή συμπεριφορά και δεν ενοχλούν κανένα.

…Και σε όλα τα pet friendly μαγαζιά, η εξοικείωσή τους με το χώρο, βοηθάει σε μια πολύ καλή στάση και από τα ίδια.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!