25 Απριλίου, 2024

Στη γενοκτονικη “ενωμενη” Ευρώπη των δήθεν δικαιωμάτων ανθρώπων και ζώων, γίνονται οι μεγαλύτερες θηριωδιες από τα ναζιστικα τάγματα εξολοθρευσης τους.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
591 Views

Μόλις μερικές δεκαετίες μετά, οι χειρότεροι στυλοβάτες του 3ου Ράιχ και πατεράδες των εμπνευστών της σημερινής Ε.Ε. έβγαιναν από την φυλακή, μετά την εκτέλεση των ποινών τους.

Ποιό ήταν άραγε το πρώτο έργο πολλών από αυτούς?

Η δημιουργία των βάσεων για την υλοποίηση ενός “4ου Ραίχ”, που θα στηριζόταν σε νέες υποσχέσεις και νέες ψεύτικες ελπίδες, αυτήν την φορά, όχι για την καταλεηλατημένη Αφρική, αλλά για τους ίδιους τους Ευρωπαίους.

Σήμερα πάνω από 100 χρόνια μετά, το έχουν καταφέρει κι αυτό.

Εκατομμύρια πολίτες των χωρών μελών της Ε.Ε., διποδοι και τετραποδοι, πλέον βλέπουν την εκμετάλλευση και καταστροφή που πηγάζει από αυτήν.

Στην “ενωμενη”, ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση της Νέας, Παγκόσμιας Δικτατοριας του 2022, κυβερνούν ακόμα άνθρωποι που τουλάχιστον ιδεολογικά έχουν ακριβώς τις ίδιες καταβολές (ιδεολογικές και βιολογικές) με το Θηρίο Λεοπόλδο ΙΙ, βασιλια του Βελγιου κατα την περιοδο 1865-1908, τους ναζί του Χίτλερ και ολων των Γενοκτονων της ιδιας ιδεολογιας, που συνεχίζουν ακάθεκτοι τις θηριωδιες τους, σε βαρος ανθρώπων και ζωων.

Η Ε.Ε. του σήμερα, που καθόλου τυχαία εδρεύει στο Βέλγιο, υποτίθεται ότι κόπτεται υπέρ του δεόντως για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως και ολων των ζώων.

Παρ όλα αυτά, το γεγονός της γενοκτονίας εκατομμυρίων ανθρώπων (χωρίς να ξεχνάμε τα ζώα και την χλωρίδα) που αναφέρθηκε παραπάνω, δεν έχει ακόμη αναδειχθεί σε γενοκτονία ή ολοκαύτωμα από κανέναν υποτελή υπηρέτη της Ε.Ε.

Ενώ λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά σε ακριβώς το ίδιο Κτήνος,
εδώ στην ονειρική αποικία του Ευρώ, που ακόμη λέγεται Ελλάδα,
κάποιοι επιμένουν να έχουν την ίδια άρρωστη φαντασίωση.

Περιμένουν μια, ηθικότερη διακυβέρνηση από τους ίδιους ανθρώπους και τις ίδιες φάρες, που πιστεύουν και δρουν με ακριβώς τις ίδιες ιδέες που είχαν και οι προγονοί τους.

Πιστεύουν, όπως π.χ. κάποιοι απίστευτοι τύποι μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση, χωρίς να γκρεμιστεί ολόκληρο το οικοδόμημα της Ε.Ε.

Πιστεύουν, ότι π.χ. μπορούν να κρατήσουν τα καλά της Ε.Ε. και να αλλάξουν τα κακά.

Πιστεύουν, ότι αυτό που λείπει, είναι η περισσότερη Ε.Ε.

Πιστεύουν, ότι αυτό που λείπει, είναι απλά η περισσότερη συνεργασία με τους κατακτητές μας.

Πιστεύουν, ότι αυτό που λείπει, είναι απλά η πιο εκτεταμένη ολοκλήρωση.

Πιστεύουν, ότι αρκεί να ρίξει κανείς λίγο “αλατοπίπερο”, στο μείγμα του ναζισμού και ολοκληρωτισμού της Ε.Ε. κι όλα θα γίνουν μιά χαρά.

Πιστεύουν, ότι οι ήπιες μορφές διαπραγμάτευσης, είναι η λύση.

Γενικώς και αορίστως, “Πιστεύουν”,
αφού είναι απολύτως ανίκανοι να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ το οτιδήποτε!

Επομένως συνεχίζουν να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πρόβατα, που περιμένουν κάτι καλύτερο, ακόμη και τώρα, από όλους αυτούς τους απίστευτους υποστηρικτές της Ε.Ε..

Ενός μορφώματος δηλαδή, που βρωμοκοπάει τόσο ασύστολα, όσο ακριβώς βρωμάει το σάπιο αίμα και η σκουλικιασμένη σάρκα σε κάθε τόπο που έχουν γίνει σφαγές ανθρωπων και ζωων.

Η μαζική βιοπαθολογική παράκρουση της Συναισθηματικής Πανούκλας, βρίσκεται στα ύψη, με καμία ελπίδα για το ανθρώπινο ζώο των τσιμεντουπόλεων.

Το ίδιο ισχύει και για ολα τα ζώα της αστικής και άγριας πανίδας, τα παραγωγικά, τα ιπποειδη και κάθε αλλης μορφής έμβια όντα.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!