28 Απριλίου, 2024

Συγκλονιστικο… Μαθημα ζωης απο αυτο το μικρο παιδακι που οταν μεγαλωσει θα αλλαξει τον κοσμο!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
795 Views

Εχει τοση δυναμη η εικονα, οσο δεν μπορει να φανταστει κανεις… Η αγαπη και η καλοσυνη προερχεται απο τα βαθη της ψυχης του ανθρωπου και αυτο το παιδακι αποτελει προτυπο και των δυο αυτων αξιων! Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τον αλλαξει τον κοσμο, οταν μεγαλωσει και θα συνεχισει να δινει πολλα μαθηματα ζωης, καθ’ ολη τη διαρκεια της πορειας του… Ηδη απο τα πρωτα του χρονια ειναι εμφανεστατο!

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα και η στάση των γονιών που παρ ότι σ αυτές τις χώρες οι θρησκείες έχουν το απυρόβλητο σεβάστηκαν την επιθυμία του μικρού και επί τόπου άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά…

Παιδια που μεγαλωνουν με ζωακια απο μικρα, γινονται πιο κοινωνικα και μαθαινουν οτι αυτον τον κοσμο πρεπει να τον μοιραστουν και με αλλα πλασματα. Αυτος ο κοσμος οπως τους ανηκει εχει και αλλους ενοικους. Μαθαινεις να μοιραζεσαι τα παντα και να σεβεσαι και τη ζωη του αλλου. Σαφως μας βοηθουν να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι. Δεν φτανει μονο να θελουμε, αλλα και να προσπαθουμε… Και αυτα αν δεν τα μαθεις απο μικρο παιδι, δεν τα μαθαινεις ποτε. Αυτο που απεικονιζει το βιντεο ειναι σπανιοτατο για τα δεδομενα των συγκεκριμενων χωρων και μας συγκινησε βαθυτατα!



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!