22 Απριλίου, 2024

Συστηματικη η δηλητηριαση αδεσποτων ζωων στην Αγκυρα της Τουρκιας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
860 Views

Το οργανωμενο εγκλημα σε βαρος των αδεσποτων τετραποδων ψυχων στην γειτονικη Τουρκια, δεν εχει τελειωμο. Οι ιδιες οι αρχες του τοπου, δημοι, νομαρχιες και ΜΚΟ με τη μασκα της ζωοφιλιας, εχουν ρητη εντολη να μην αφησουν ουτε ενα ζωο ορθιο, με εντολες απο εξωθεν και ανωθεν, οπως ακριβως συμβαινει στην Ελλαδα και σε ολα τα Βαλκανια.

Οποιαδηποτε ενεργεια κι αν γινεται απο εκει και μετα, ειναι για σταχτη στα ματια του κοσμου. Για να μην μπει ο καθε δημος στην διαδικασια να τα περισυλλεξει, απλα βρισκει μια οικονομικη λυση, στο να τα εξοντωσει αμεσα.

“4 αδεσποτοι σκύλοι νεκροι ειναι ο απολογισμος της μαζικης δολοφονιας σε έναν άδειο χωρο στην Άγκυρα και δειγμα της χημικής ουσίας που ειχε τοποθετηθει σε λουκάνικα, μεταφέρθηκε στην Διευθυνση Κτηνιατρικης για τοξικολογικη εξέταση.

Οι αστυνομικές αρχες, για να προσδιορίσουν την ταυτότητα των δραστων που εριξαν δηλητηριασμενα λουκάνικα στα γύρω σπίτια και τους χώρους εργασίας, ελεγξαν τις κάμερες ασφαλείας. Η έρευνα συνεχιζεται”.

Πηγη:

https://www.ajanimo.com/ankarada-kopekler-katledilmeye-devam-ediyor/



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!