22 Απριλίου, 2024

Σώσε! Υιοθέτησε! Υποστήριξε την υιοθεσία αδέσποτων ζώων! Χάρισε Αγάπη σε αυτούς που την αξίζουν και τη χρειάζονται!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.108 Views

Την Παγκοσμια Ημερα Του Σκυλου, αλλα και ολες τις υπολοιπες ημερες του χρονου, τις αφιερωνουμε στα αδέσποτα που ζουν σκληρές ημέρες και νύχτες στους δρόμους, υποσιτίζονται, υποφέρουν από το κρύο και την αφόρητη ζέστη, αρρωσταίνουν, πέφτουν θύματα τροχαίου, δηλητηριάζονται απο φόλες , κακοποιούνται, πεθαίνουν τραγικά αβοήθητα.

Σε πανω απο 800 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο υπολογίζονται οι τετράποδοι φίλοι μας που δεν έχουν σπίτι!

Η οικονομική κρίση που βιώνει εδώ και χρόνια η χώρα μας αλλά και η αδιαφορία, έχει θύματα και τους τετράποδους κατοίκους της που εγκαταλείπονται και ξαφνικά μένουν μόνοι στους δρόμους. Εκείνοι που γεννιούνται στους δρόμους είναι τυχεροί εάν θα επιβιώσουν για 1-2 χρόνια. Τόσο ειναι το προσδόκιμο ζωής ενός αδέσποτου.

Εκατοντάδες χιλιάδες ζώα στη χώρα μας χάνουν κάθε χρόνο τις ζωές τους, περιπλανόμενα στους δρόμους χωρίς φαγητό, νερό, προστασία, φαρμακα , καταφύγιο, αγάπη.

Τα αδέσποτα ζώα δεν βρέθηκαν στους δρόμους έτσι μόνα τους. Βρέθηκαν εκεί λόγω της ανευθυνότητας κυρίως, αλλα και της άγνοιας των κηδεμονων τους, στη μη παροχή των απαραίτητων για τη φροντίδα τους και στην επιμονή τους να μην στειρώνουν τα ζώα τους κι επιπλεον επειδή η πολιτεία δεν αναλαμβάνει υπεύθυνα την ευζωία τους.

Αλλά κι εμείς όταν αγοράζουμε ένα ζώο από τα pet shops , αντί να υιοθετήσουμε ένα από κάποιο από τα πολλά καταφύγια της χώρας μας , είμαστε υπεύθυνοι για τη διαιώνιση της πραγματικότητας αυτής.

Αφύπνιση, ευαισθητοποίηση, ενημέρωση για τις εθελοντικες δράσεις , υιοθεσίες και στειρώσεις, λίγη τροφή, λίγο νερό σε δημόσιους χώρους, παρ’ ολο που ειμαστε κατα της επανατοποθετησης που ισοδυναμει με θανατο γι’ αυτα τα πλασματα, καταγγελία περιστατικών κακοποίησης, οργανωση μεσα σε ομαδες, αυστηρές ποινές για όσους τα κακοποιούν. Ολα αυτά μπορούν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ζωή.

Ένα σπίτι… Μια οικογένεια… Το όνειρο του αδέσποτου σκύλου που μόλις βρεθείς μπροστά του, με το πρώτο χάδι που του δώσεις, καρφώνει το παραπονεμένο βλέμμα πάνω σου, κουνάει φιλικά την ουρά του και σε ακολουθεί με τυφλή εμπιστοσύνη, ελπίζοντας να γίνει δικός σου για όλη του τη ζωή!

Aς μην τα προσπερνάμε αδιάφορα. Ας τους δώσουμε την αγάπη που τους αξίζει, την ζωή που τους αξίζει και δικαιούνται … Κι εμείς θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι κοντά τους, επειδή τα ζώα μας διδάσκουν τις πιο ανεκτίμητες αξίες της ζωής. Θυμήσου πόσο σημαντική είναι η υιοθεσία ενός αδέσποτου σκύλου. Σώζεις μία ζωή και του χαρίζεις αυτό που του αξίζει!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2314638801896281/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!