24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
776 Views

Σε θερμοκρασίες υπό τους 0 βαθμούς, όταν τα ζωα είναι πεινασμένα, δεν έχουν ενέργεια να κρατήσουν την θερμοκρασία σώματος, πέφτουν σε λήθαργο και μετά πεθαίνουν. Γι’ αυτό βάζουμε περισσότερο φαγητό τον χειμώνα και φτιάχνουμε φωλιές για τους αδέσποτους φίλους μας.

Για όσους από εσάς πιστεύετε ότι “έχουν γούνα μωρέ αντέχουν η απάντηση ειναι μια… Δεν αντεχουν!!!

Ανοιξτε την πορτα του σπιτιου σας και βαλτε τα μεσα. Φτιάξτε ένα πρόχειρο σπιτάκι και βάλτε μια κουβερτούλα. Υποφερουν στο κρυο, οπως και εμεις…

Δωστε τους φαγητο και νερο κι ας μεινουν στεγνα σε κλειστο χωρο. Φιλοξενηστε τα εστω και για λιγες ημερες, μεχρι να μαλακωσει ο καιρος. Καντε προσπαθεια, αν δεν μπορειτε να τα κρατησετε, να δωθουν για υιοθεσια με τον σωστο τροπο και τις καταλληλες προυποθεσεις. 

Μπράβο σ’ αυτούς που έμπρακτα αποδεικνύουν την αγάπη τους σ’ αυτα τα πλασματακια που υποφέρουν από την πείνα και το κρύο… Γιατί δεν βρίσκονται αδέσποτα από δική τους επιλογή…

Ανθρωπινα…ας βοηθησουμε οσο μπορουμε.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2556942877665871/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!