13 Μαΐου, 2024

Ελληνικη Βιομηχανια Ευθανασιας Αδεσποτων, με προτυπο τις ΗΠΑ, με εντολες απο την Ε.Ε. και το ΥΠΑΑΤ!!!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
1.501 Views

Ειναι θεμα χρονου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να επαναφερει ανανεωμενο το σχεδιο του εχθροζωικου μορφωματος που υποτειθεται απεσυρε μετα απο τη μεγαλη κατακραυγη του φιλοζωικου κινηματος, με την οποίο επιδιώκει να θεσμοθετήσει την ολοκληρωτικη εξόντωση των αδέσποτων ζώων στη χωρα μας. Πρωτεύων στόχος είναι να καταστήσει την θανάτωση των αδέσποτων ζώων επικερδής.

Κατα τους προηγουμενους ισχυοντες νομους, που εφαρμοζονται μονο σε βαρος των αδεσποτων και δεσποζομενων ζωων συντροφιας και εχουν γραφτει στο ποδαρι απο ακρως αδιστακτους και επικινδυνους νομοθετες, κατοπιν εντολων απο την ιδια την Ε.Ε. και με project απο τις ΗΠΑ, εχει ηδη καταργηθει ο προηγούμενος σαφής ορισμός του επικίνδυνου ζώου, ως αυτού που “αποδεδειγμένα εκδηλώνει απρόκλητα έντονη επιθετική συμπεριφορά προς τον άνθρωπο ή τα άλλα ζώα…..” και εχει αντικαθιστάθει με την άκρως αόριστη και γενική περιγραφή ως αυτού που “εκδηλώνει επιτυχή επίθεση ή ανεπιτυχή προσπάθεια επίθεσης ή απειλητική στάση και συμπεριφορά προς τον άνθρωπο ή τα άλλα ζώα…”

Μετά την σκοπούμενη παράλειψη των ασφαλιστικών δικλείδων της “αποδεδειγμένα απρόκλητης και έντονης επιθετικής συμπεριφοράς ” ο όρος “επικίνδυνο ζώο” καταλαμβάνει πλέον αδιακρίτως το σύνολο των ζώων συντροφιάς. Το λεγομενο BSL εχει περασει εδω και πολλα χρονια υπογειως και κατω απο τη μυτη των φιλοζωων.

Ο παράλογος φόβος μιας μερίδας ανθρώπων που φοβούνται έτσι και αλλιώς τα ζώα και η πρόθεση των δήμων-δημιων να απαλλαγούν από τα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους, σε συνδυασμό με την διεστραμμένη επιχειρηματικότητα προωθούν ενα νομο γκιλοτινα, που θα σημάνει τον θάνατο χιλιάδων ανυπεράσπιστων και φιλικών ζώων. Με αλλα λογια την γενοκτονια ακομα και υγιων τετραποδων πλασματων.

Με συνοπτικές διαδικασίες, όποια ζώα κρίνονται επικίνδυνα, αφού φυλακιστουν σαν καταδικοι για 15 μέρες σε νεοναζιστικα κολαστηρια τετραποδων ψυχων, χρηματοδοτούμενα μέσω ΕΣΠΑ, θα θανατώνονται και θα αποτεφρώνονται στους αποτεφρωτήρες ιδίας χρηματοδότησης(ΕΣΠΑ).

Η δυνατότητα που δίνεται στους δήμους-δημιους να παραδώσουν το υποτιθέμενο επικίνδυνο ζώο σε φιλοζωικό σωματείο, για να μην θανατωθεί, είναι προσχηματική και σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί πανάκεια διότι, ως γνωστό, ο αριθμός των ζώων που μπορεί να αναλάβει ένα σωματείο είναι περιορισμένος και επιπλέον, ενεργά φιλοζωικά σωματεία δεν υπάρχουν σε κάθε δήμο της χώρας.

Επιπλεον τα περισσοτερα φιλοζωικα σωματεία, που προσκεινται στο περιβαλλον της εκαστοτε δημοτικης αρχης, έχουν υπογραψει συμβασεις, βαση ζωομνημονιου και συνδιαχειριζονται τα αδεσποτα μαζι της. Οι περισσοτερες αποφασεις των 5μελων επιτροπων ειναι παρανομες και αυθαιρετες και ετσι τα περισσοτερα αδέσποτα περισυλλεγονται από τους μπογιες σε μορφή ιδιωτικών εταιρειών, μέλη σωματείων στον ίδιο ρόλο και άλλους εγκληματίες, πληρωμένους κυνηγούς κεφαλών τους και οδηγούνται μέσα στα κρεματορια, η σκοτώνονται ακόμα και επί τόπου μέσα στα φορτηγακια που μαζεύονται. Πολλα είναι και τα δεσποζομενα ζώα, που αφαιρουνται λογω ακαταλληλοτητας του κηδεμονα τους, η δήθεν επικινδυνοτητας συγκεκριμένων φυλων ράτσας που ευθανατωνονται, χωρις να τους δωθει καν η ευκαιρια να υιοθετηθουν.

Γι’ αυτο εχουμε ζητησει επανηλλειμενως σαν κινημα, την επισημη καταγραφη τους σε ολες τις περιοχες, αλλα και την πληρη ιχνηλασιμοτητα και τα αρχεια υιοθεσιων τους, εντος και εκτος Ελλαδας.

Έχοντας εξαντλήσει τη δυνατότητα απόσπασης κονδυλίων από τον κρατικό προϋπολογισμό για υποτιθέμενα προγράμματα εμβολιασμού και στειρώσεων των αδέσποτων που δεν έγιναν ποτέ (12 εκατομμύρια ευρώ το 2004), το Υπουργείο δημιουργεί τώρα νέα πηγή εσόδων για επιλεγμένους δήμους οργανώνοντας την θανάτωση και την αποτέφρωση των αδέσποτων ζώων.

Την τελευταια 5ετια εχουν δωθει καποια εκατομμυρια ευρω, για συγκεκριμενους δημους και τη μεριδα του λεοντος πηραν τα δυο μεγαλα διαδημοτικα θανατορια-κρεματορια αδεσποτων ζωων που λειτουργουν σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.

Υπαρχει τεραστια διαφθορά που παρατηρείται σε Δήμους και συνδέσμους Δήμων γύρω απο τη διαχείριση των αδεσπότων ζώων και εχει στοιχειοθετηθει πλήρως η ύπαρξη και η ανήθικη δραστηριοποίηση των επιχειρήσεων θανάτωσης των ζώων με σκοπό το κέρδος, που καμμία σχέση δεν έχουν με την προστασία των ζώων, παρά μόνο με προώθηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.

Δυστυχως οι εμπλεκόμενες συντεχνίες, οι αρχες και τα τραστ εχουν μετατρέψει την χώρα σε Νταχαου και Αουσβιτς αδέσποτων ζώων.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ, ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ, ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΚ@ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.

ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ… ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΝ.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ… ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ: Σ Κ @ Τ Α…

ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΝ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΥΠΗΡΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ???

ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ???

ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ!!! ΦΤΑΝΕΙ!!!…. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ…

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2580126178680874/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!