26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
989 Views

Για δεύτερη χρονιά το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί τα τελευταία 10 χιλιόμετρα του Penny Marathon, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να ποδηλατήσουν. Μάλιστα, στα τελευταία 2 χιλιόμετρα, μπορούν να συμμετέχουν και σκυλιά μαζί με τους κηδεμόνες τους!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Το Penny Marathon ξεκίνησε στην Αθήνα το 2012 από την πρωτοβουλία δυο Ελληνο-Αυστραλών. Χωρίς να είναι καν δρομείς, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια δράση προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του κόσμου προς τα αδέσποτα ζώα, ο συνολικός αριθμός των οποίων σε όλο τον πλανήτη ξεπερνάει τα 600 εκατομμύρια. Ο μαραθώνιος πήρε το όνομά του από την Penny, ένα σκυλί που, όπως χιλιάδες άλλα, δεν κατάφερε να επιβιώσει στους δρόμους της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες στον μαραθώνιο, που γίνεται προς τιμήν των αδέσποτων ζώων της χώρας μας και των εθελοντών που δίνουν τη ζωή τους γι’ αυτά, τρέχουν και ποδηλατούν σε σύνολο 42 χιλιομέτρων.

4th Penny Marathon Salamina. Run it. Live it. Be part of it. “Ποτέ μην αμφιβάλετε πως μια μικρή ομάδα ευσυνείδητων, ευαίσθητων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Στην πραγματικότητα μόνο αυτοί μπορούν.” Margaret Mead

Video by Thenia Koureli

Adoption enquiries for Penny to Elizabeth Mimikelli

https://www.facebook.com/pennymarathon/videos/1928498750550174/?hc_ref=ARTaF41nN7KrVno18VLlEYnKPYf7D_keqx1RJiCNp1NrFAqCeqcTlscFUoRyne-BKng

https://www.facebook.com/events/215875145900528/

https://www.facebook.com/pennymarathon/?hc_ref=ARRORDcJ79OCMkFuTxVqgFnY3PZLAiSehrh7RPjzfbvF1seXm5cwDLQe6JArrDYpNmo



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!