19 Μαρτίου, 2024

Τα ζωα συντροφιάς, δεσποζομενα και αδεσποτα, δεν παιζουν κανενα ρολο στη διάδοσή του “ιου” προς του ανθρωπους και το αντιθετο, συμφωνα με τον ΠΟΥ

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
778 Views

Ο χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά, μέσ’ τη δική μου γειτονιά. Εφαγε λάχανο όλα τα αδεσποτα τετραποδα παιδια. Από τον πολύ αποδεκατισμο, έχασε το λογαριασμό…

Πολλές είναι οι καταγγελίες πανελλαδικά, για εξαφανισεις αδέσποτων ζώων, σκύλων και γατών, από γειτονιές που τα τάιζαν και τα φρόντιζαν φιλόζωοι πολίτες.

Είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές ότι εάν πάτε να πάρετε άδεια από τους δημ(ι)ους, ακόμα και να ζητήσετε βοήθεια για στειρωση, δινετε το στίγμα των αδεσποτων που φροντίζετε, με αποτέλεσμα ακόμα και την επόμενη μέρα να μην τα ξαναδείτε ποτέ.

Είναι το πλέον σίγουρο ότι θέλουν να “βοηθησουν”, ακριβώς για να τσεκάρουν που υπάρχουν αποικίες και μετά σιγά-σιγά να τα εξαφανίσουν, ειδικά μέσα απο πόλεις φαντάσματα, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, με πρόσχημα τον “ιο”.

Παίρνουμε μόνοι μας το οποιοδήποτε Ρίσκο, ώστε να μην μείνουν χωρίς τροφή, νερό και φάρμακα τα κάθε είδους ζώα. Δε θα τα αφήσουμε να πεθάνουν με κανένα τρόπο.

Κανείς ελεύθερος φιλοζωος πολιτης δεν θα σταματήσει να προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα του προς τα τετράποδα πλάσματα.

Ούτε βήμα πίσω με τα περιοριστικά μέτρα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Στην πρώτη καραντίνα, έπεφτε βροχή από φόλες. Στη δεύτερη, το φαινόμενο έχει ενταθεί δραματικά στις έρημες πόλεις, από δίποδα κρατικά κτήνη.

Η εξολόθρευση ανθρώπων και ζώων, είναι γεγονός. Υπάρχουν Ατζέντες που έχουν τεθεί σε εφαρμογή , με σχέδιο την εξαφάνιση μας.

Αντισταθείτε! Κάνουμε έκκληση να πάρετε έστω και ένα αδέσποτο παραπάνω στα σπίτια σας. Δεν θα αφήσουν ζωντανό κανένα ελεύθερο ζώο, με παγκόσμια εντολή.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΊΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!