28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
842 Views

Στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Μέση Ανατολή, αμέτρητα ζώα έχουν σκοτωθεί και χιλιάδες άλλα έχουν εγκαταλειφθεί, καθώς οι κηδεμονες/ιδιοκτήτες τους τρέπονται σε φυγή για να σώσουν τη ζωή τους.

Αυτή τη στιγμή, αβοήθητα θύματα ζώων τραυματίζονται, πεινούν και τρομοκρατούνται.

Η οργανωση Network for Animals συνεργαζεται με δύο αφοσιωμένες ομάδες στο έδαφος, το Let the Animals Live (LTAL) στο Ισραήλ και το Sulala Animal Rescue στην Παλαιστίνη, για να προσεγγίσουν ζώα που έχουν απεγνωσμένη ανάγκη.

Ο άμεσος στόχος τους είναι να διοχετεύσουν οικονομική ενίσχυση στους συνεργάτες τους, για να παρέχουν στα επιζώντα ζωα και στους ιδιοκτήτες τους τρόφιμα και ιατρικές προμήθειες που χρειάζονται σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση.

Θα προμηθευσιυν επίσης τροφή έκτακτης ανάγκης για τα ζώα του δρόμου, εγκαταλελειμμένα κατοικίδια και παγιδευμένα ζώα καταφυγίων σε περιοχές σημείων ελέγχου κοντά σε ζώνες συγκρούσεων.

Εδώ, οι εθελοντές θα μοιράσουν τρόφιμα σε πεινασμένα ζώα που έχουν χάσει τα πάντα.

Μόλις καταστεί δυνατή η είσοδος σε εμπόλεμες ζώνες, οι ομάδες θα εκκενώσουν όλα τα ζώα που μπορούν.

Αλλά αυτή τη στιγμή, ΠΡΕΠΕΙ να διοχετεύσουν τρόφιμα και ιατρικές προμήθειες για τους επιζώντες, προτού να είναι πολύ αργά.

Διασώσεις ζώων και στο Ισραήλ απο εθελοντές.

Στέλνουμε επιστολές για τα ζωα στη Γάζα και στο Ισραήλ.

Εγκαταλελειμμένα σκυλιά διασώζονται στο Ισραήλ μετά την αιφνιδιαστική επίθεση που εξαπέλυσε η οργάνωση Χαμάς.

Διασώστες από τις φιλοζωικές οργανώσεις Network for Animals και Let The Animals Live μετέφεραν 32 άρρωστα και τραυματισμένα σκυλιά και γάτες από την πόλη Ασκέλον σε καταφύγιο στο Κφαρ Ρουθ στο κεντρικό Ισραήλ.

“Τα ζώα που με κάποιο τρόπο, ως εκ θαύματος, επέζησαν, αφού οι ανθρώπινες οικογένειές τους σκοτώθηκαν, περιφέρονται στους δρόμους μόνα τους, πεινασμένα, τρομοκρατημένα και συχνά σοβαρά τραυματισμένα», δήλωσε το Network for Animals.

Η φιλοζωική οργάνωση ανέφερε ότι μια ομάδα ταξίδεψε στο Ισραήλ με κτηνιάτρους, προμήθειες τροφής για κατοικίδια ζώα και εξοπλισμό για να βοηθήσει τα ζώα που εγκαταλείφθηκαν λόγω των επιθέσεων της Χαμάς.

Αντίστοιχα στη Γάζα, το καταφύγιο ζώων Sulala Animal Rescue φροντίζει 400 σκύλους και 130 γάτες, πολλά από τα οποία είναι ανάπηρα ζώα και αδέσποτα κατοικίδια ζώα.

Χρειάζονται επειγόντως τρόφιμα, φάρμακα και κονδύλια για να ενισχύσουν τα υλικά περίφραξης καθώς τα σκυλιά προσπαθούν να ξεφύγουν λόγω του φόβου για εκρήξεις βομβών και αεροπορικές επιδρομές

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.

Είμαστε το Ελληνικό Σωματείο για τα Δικαιώματα Όλων των Ζώων”ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ”…

Πήραμε την πρωτοβουλία και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις βαθύτερες ανησυχίες μας για την υγεία όλων των μη ανθρώπινων όντων κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, συμπεριλαμβανομένων οικοσιτων, αστεγων ζωων, της αστικής και άγριας πανιδας, ιδιαίτερα για την ασφάλεια των καταφυγίων ζώων, ή άλλων εγκαταστάσεων με μεγάλο αριθμό από αυτούς .

Σας γράφουμε για να σας ζητήσουμε με σεβασμό να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσετε τη ζωή τους και να σεβαστείτε τα μέρη που ζουν, καθώς πολλα από αυτα είναι ανάπηρα, ή με μακροχρόνιες παθήσεις υγείας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα σκεφτόσασταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και την προσοχή σας.

Με εκτιμηση

We are the Greek Welfare Accociation for Animal Rights” PANHELLENIC MOVEMENT AGAINST ANIMAL ABUSE”

We took the initiation and decided to share with you our deepest concerns about the health of all non- human beings during the military operations that are about to take place, pets , stray animals, wild animals, particularly for the safety of the animal shelters or other installations with a large number of them.

We are writing to respectfully request you to do the best possible to protect their lives and respect the places they’ be been living, as many of them are disabled or with long- standing health conditions.

We are positive that you would consider in the best possible manner for an issue of such importance.

Thank you for your time and consideration.

Sincerely

Οι διευθύνσεις είναι οι παρακάτω:

Το mail του υπουργείου άμυνας είναι:

pniot@mod.gov.il

Του πρωθυπουργού του Ισραήλ:

it@likud.org.il

Στέλνουμε ολοι οι φορείς, σωματεία, σύλλογοι, ομάδες , μεμονωμένα άτομα.

Παροτρύνουμε κι άλλους να στείλουν δυο λέξεις.

Ο αριθμός των εκκλήσεων προς τις Αρχές του Ισραήλ, αν παίξει κάποιο ρόλο.

Το ιδιο πρέπει να γίνει και προς τη Χαμάς, αν βρούμε διευθύνσεις.

Τα ζώα δεν ευθύνονται για καμία ανθρώπινη δραστηριότητα, επεμβατικότητα και για τα εγκλήματα στους πολέμους .

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!