28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.142 Views

Μερικά ζωάκια στάθηκαν τυχερά μέσα στην ατυχία τους και σώθηκαν μέσα από τα ερείπια των σπιτιών που προκάλεσαν οι βομβαρδισμοί, ακομα και από παιδιά νεαρής ηλικίας, που τα κρατούν χαρούμενα στην αγκαλιά τους, χαμογελώντας.

Οι καρδιές μας είναι βαριές, καθώς παρακολουθούμε την καταστροφική κατάσταση που εκτυλίσσεται στη Γάζα.

Ο αντίκτυπος των φρικαλεοτήτων των αρχών κατοχής δεν επηρεάζει μόνο τους ενήλικες, αλλά επίσης επηρεάζει τραγικά τους αθώους Παλαιστίνιους πολίτες κάθε ηλικίας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και ακόμη και των αγαπημένων τους κατοικιδιων.

Φανταστείτε την φρίκη των οικογενειών, που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αφήνοντας τα πάντα πίσω, χωρίς ωστόσο να εγκαταλειψουν τους γούνινους φίλους και μέλη της οικογένειας τους.

Αυτά τα αθώα ζωακια, που φέρνουν χαρά και παρηγοριά, είναι επίσης θύματα των φρικαλεοτήτων που συμβαίνουν στη Γάζα.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!