14 Μαΐου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
848 Views

Εκατοντάδες χοίροι και κοτοπουλα πνίγηκαν κατά τη διάρκεια της καταστροφικης πλημμύρας απο το περασμα του τυφωνα Φλορενς

Φαρμες εκτροφης χοιρων και κοτοπουλων κατω απο το νερο, κοντα στο Trenton της Β. Καρολινας

Φανταστείτε ότι είστε παγιδευμένοι σε περιορισμό για όλη τη ζωή σας… και να έρχονται τα νερά των πλημμυρών, απο το περασμα του καταστροφικου τυφωνα Φλορενς.

Δυστυχως τα ατυχα ζωα αφαιθηκαν στην τυχη τους και βρηκαν τραγικο θανατο απο πνιγμο, αγωνιζομενα ολομοναχα για τη ζωη τους, μεσα στην αγωνια και στον φοβο, αντι οι ιδιοκτητες να φροντισουν να τα βαλουν με ασφαλεια σε καταφυγια. Ελπιζουμε οτι θα πληρωσουν τα εγκληματα τους με τις μεγιστες ποινες που πρεπει να τους επιβληθουν.

https://www.facebook.com/selux/posts/10214683821981861?__tn__=C-R



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!