16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα χαιρετισματα μας στους δημους-δημιους, για την αντιμετωπιση που εφαρμοζουν στα αδεσποτα της περιοχης τους…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
985 Views

Το αισχος δεν εχει τελος… Και ποτε βεβαια κανενα αισχος δεν εχει μεση και τελος, παρα μονο αρχη…

… Και φυσικα αναφερομαστε στο αισχος του Βολου, που αφορα την αποφαση του δημαρχου να αφανισει τα αδεσποτα της περιοχης του.

Αποφασιζει και διατασει λοιπον, φυλακιζοντας τα ζωα μεσα σε μπουρδελοασυλα, σε συνεργασια με τον μπογια ιδιωτη.

… Και βεβαια μας εχει διδαξει το παρελθον οτι οταν δρουν ετσι οι δημοτικες αρχες, δυο πραγματα συμβαινουν: Ασυλοποιουνται, στοιβαγμενα το ενα επανω στο αλλο, χωρις καν τις υποτυπωδεις συνθηκες υγιεινης και διατροφης, με αποτελεσμα να ειναι καταδικασμενα σε θανατο μια ωρα αρχυτερα, η πηγαινουν κατευθειαν στα θυμαρακια.

Ετσι και αλλιως, με τον εναν η με τον αλλο τροπο καταδικασμενα ειναι. “Εξαιρετο” εργο, με εξ’ ισου… εξαιρετα αποτελεσματα.

Εαν συμπεριφερεται ετσι στα ζωα της περιοχης του, μην σας κανει εντυπωση αν αυριο μεθαυριο συμπεριφρθει ετσι και στους δημοτες της περιοχης του, αν ηδη δεν το εχει κανει.

Οσους εχουν αποφασισει να βγαλουν τα απλυτα του στην φορα, τους βριζει ασυστολα… Και ολες αυτες βεβαια οι δρασεις και οι αντιδρασεις, μαρτυρουν το ποιον του… ανθρωπου, το οποιο ειναι καταπτυστο.

Καλο θα ηταν οσοι δημοτες του Βολου αγαπουν εστω και λιγο τα ζωα και πανω απ’ ολα σεβονται τον εαυτο τους, ας κανουν εστω και τωρα καποιες ενεργειες, ωστε να μην εκτυλιχθουν ξανα σκηνες φρικης μπροστα στα ματια τους και στα ματια των παιδιων τους.

Ειδαν ζωα να τα σερνουν με τους πνιχτες, τα οποια στην αγωνια τους να απεέυθερωθουν, αυτοτραυματιστηκαν, η θα τραυματιζονται απο τους ιδιους τους μπογιες. Αυτο που ολοι οι δημοι θα διαφημιζουν για εξειδικευμενο προσωπικο και βεβαια κανεις δεν ξερει απο εκει και περα αυτα τα ζωα τι θα απογινονται.

Ισως καποιοι δημοτες να ικανοποιηθουν απο αυτη τη δουλεια. Επομενως αυτη η κινηση γινεται για ψηφοθηρικους λογους.

Καποιοι αλλοι να ειστε σιγουροι οτι εχουν αηδιασει και μαλλον προκειται για την πλειοψηφια.

Κανουμε για ακομα μια φορα εκκληση στους εθελοντες φιλοζωους, ακομα και σε ολους τους δημοτες του Βολου να εμποδισουν με οποιονδηποτε τροπο νομιζουν αυτη τη φρικη.

Να καταγραφονται τα περιστατικα που πεφτουν στην αντιληψη τους. Με φωτογραφικο υλικο, βιντεο… Να μας στελνουν τις καταγγελιες τους και οποιαδηποτε στοιχεια συγκεντρωνουν, ετσι ωστε εμεις να μπορουμε να τα δημοσιευουμε, να τα βλεπει ο κοσμος, για να καταλαβει τι εστι μπογιας, απανθρωπια και ολα οσα μπορει να χαρακτηρισει κανεις με το στερητικο αλφα μπροστα…

… Και βεβαια αυτο ισχυει για καθε δημο, σε οποιαδηποτε περιοχη της Ελλαδας. Εαν πεσει στην αντιληψη σας οτιδηποτε, μην διστασετε να κανετε καταγγελιες. Κοινοποιηστε το παντου… Διασυρτε τους οσο και οπου μπορειτε… Και στο τελος τελος, αν γινετε μαρτυρες τετοιου περιστατικου, μπορειτε να τους μηνυσετε κιολας. Γιατι αυτη η ασχημη συμπεριφορα προς καθε ζωο, ειναι κακοποιηση ζωου και τιμωρειται απο το νομο.

Ελπιζουμε εδω η δικαιοσυνη να σταθει στο υψος της. Εχουν κηρυξει τον πολεμο στα αδεσποτα και εμεις φυσικα δεν θα καθησουμε με σταυρωμενα χερια.

Οσα δεν μπορουν να σας κανουν τα ζωα, μπορουν να σας τα κανουν στο πολλαπλασιο οι ανθρωποι… Και εδω δεν μιαμε για τον ελαχιστο κοινο πολλαπλασιστη, αλλα για τον μεγιστο.

Ανθρωποι οι οποιοι δεν ειναι σε θεση και δεν εχουν την δυνατοτητα να μαχονται σε καθε περιπτωση της ζωης τους ως μελη μιας πολιτειας, προσφεροντας βοηθεια στους υπολοιπους, ειναι ενα τιποτα… Και ως τιποτα θα τους αντιμετωπιζουμε.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1111903125503194/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!