27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
617 Views

Οι δημιοι στην υπαιθρο, μερικες μερες πριν την παρελαση, κανουν συλληψεις και μεταφορες ζωων σε αλλα χωρια, για να ειναι “καθαρες” οι πλατειες των κωμοπολεων που κανουν παρελαση…

Καποιοι αλλοι δημιοι αντι γι’ αυτο, μοιραζουν φολες για να καθαρισει το τοπιο.

Οι κακομοιρες ψυχες τετοιες μερες ειναι σε διωγμο στα νεα χωρια που τις εγκαταλλειπουν με φολες, κυνηγητο, πεινα και διψα, αφου δεν τις θελει κανεις.

Ειναι τελείως διαφορετικές οι φόλες που θα ρίξει ο καθε διεστραμενος ψυχοπαθής, μεμονωμένες και με στόχο συγκεκριμένα ζώα.

Όταν βλέπεις να σπαρταράνε αδέσποτα πλάσματα σε μεγάλη ακτίνα, ειναι οργανωμένο έγκλημα απο τις τοπικές αρχές και τα παρακλάδια τους.

Απο εδώ και πέρα θα έχουν πρόβλημα …

Ας ψάξουν οι φιλόζωοι λίγο στα τιμολόγια των Δήμιων και σίγουρα θα βρουν την αγορά φαρμάκου σε μεγάλη ποσότητα που χρησιμοποίησαν …

Βέβαια, να γινει τοξικολογικη εξετάση στα ζωα που δηλητηριάστηκαν για να ξέρουν το φάρμακο …

Υπάρχουν ελαχιστα αστεγα ζώα που κινούνται εντός του αστικού ιστού ακόμα και κατά τη διάρκεια των παρελάσεων.

Τα χρησιμοποιούν οι παρατρεχαμενοι τους σαν “μασκωτ”, για να δείξουν το ψεύτικο πρόσωπο της δήθεν φιλοζωιας τους και για καθαρά ψηφοθηρικους λόγους.

Τετοια “χρονια πολλα” λοιπον να μας λειπουν…

Δεν τα θέλουμε…

Σας τα χαριζουμε, γενοκτονικα δίποδα!!!

Φωτο: Αρχείου

Παρελαση 25η Μαρτιου στην Καβάλα

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!