24 Απριλίου, 2024

Την σημερινη εποχη με τις υπαρχουσες καταστασεις, το να ειναι κανεις αγανακτισμενος ειναι επομενο…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.081 Views

Σίγουρα ο ρόλος της αστυνομίας είναι να επιβάλλει την τάξη σε περίπτωση παράβασης των νόμων, η και γενικά όταν υπάρχουν διαφορα περιστατικά τα οποία είναι ενάντια στη δημοκρατία, στα ανθρωπινα δικαιωματα, οπως και εκεινα που ανηκουν στα ζωα.

Αυτο όμως δεν δίνει κανενα απολυτως δικαιωμα σε κανένα όργανο της τάξης να συμπεριφερεται ετσι σε διποδους και τετραποδους… Ειδικά όταν ζούμε σε ένα κράτος που ένα σωρό εγκλήματα παραμένουν ανεξιχνίαστα… Η βία θα φερει βια όταν μιλάμε για δικτατορικο κράτος…

Ο συμπαθεστατος τετραποδος φιλος και συναγωνιστης Λουκανικος-Θοδωρης, σιγουρα διεκδικουσε με τη συμμετοχη του, οχι μονο τα δικα μας δικαιωματα, αλλα και τα δικα του. Γιατι σιγουρα σε κατι περιμενε να δικαιωθει.

Το αν θα γινει αυτο, ο καιρος θα το δειξει… Αλλα μας στελνει ενα μηνυμα απο εκει που βρισκεται: Ο αγωνας δεν σταματαει εδω… Γιατι σε λιγο θα αγανακτησουν και οι πετρες…

Η αγεροχη μορφη του, θα μεινει για παντα χαραγμενη στις μνημες μας…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!