28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
436 Views

Παρακρατος-αρχες, ηδονιζονται, σπερνοντας τον θανατο σε ανυπερασπιστα πλασματα, για να ικανοποιησουν τα βαρβαρα ενστικτα τους…

Αδαεις και απολιτιστοι καρεκλοκενταυροι των μνημονιακων κυβερνησεων, γουσταρουν να βλεπουν φολιασμενα και ασυλοποιημενα ζωα. Εκει δειχνουν την πυγμη τους.

Ο χρονος μας απεδειξε οτι ολοι οι δημιοι- δημοι της χωρας αποτελουν τον πιο αναξιοπιστο και εγκληματικο φορεα αντιμετωπισης, η διαχειρισης του θεματος των αδεσποτων ζωων συντροφιας…

Ελαμψαν και εξακολουθουν να λαμπουν δια της απουσιας τους απο το ζητημα, η κανουν ενεργειες που μονο φιλοζωια δεν σημαινουν. Αυτο δεν προκειται να διορθωθει και να αλλαξει ποτε και με τιποτα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

Το προτεινομενο εχθροζωικο νομοσχεδιο κρυβει, οπως ακριβως και ολα τα προηγουμενα, πολλες παγιδες και δεν μας διευκρινιζει σημαντικα πραγματα.

Το μονο που μας τονιζει ειναι η δημιουργια καταφυγιων-κολαστηριων σε ερημικες περιοχες, για να ξεμπερδευουν τα ζωα μια ωρα αρχυτερα με μαζικες ευθανασιες και pet trafficking.

Αυτο που μας κρυβουν επιμελλως ειναι οι τιμες των προστιμων και οι φοροι που θα πεσουν στα κεφαλια διποδων και τετραποδων.

Κανουν βρωμικες και εγκληματικες ενεργειες μαζι με τις μουφα ΜΚΟ, που μονο πολιτισμο δεν παραγουν.

Ειναι δυνατον βαση νομου, το κρατος να βαζει του δημους να οικοδομουν νεοναζιστικα θανατορια-κρεματορια? Με ποια υποδομη και ποια δυναμικη?

Οι “φιλοζωοι” που εχουν συμβασεις μαζι τους και συνδιαχειριζονται τα παντα μαζι τους, ειναι συνυπευθυνοι και στυγνοι εγκληματιες.

Η δημιουργια Νταχαου και Αουσβιτς και η εξορια τους στα ορη και στα βουνα, αποτελουν μερος της ντιρεκτιβας απο την Ε.Ε., που σημαινει την γενοκτονια τους.

Ηδη ολα τα παραπανω εκτελουνται τυφλα, κατω απο τη μυτη μας και οπως παντα στα μουλωχτα, χωρις ιχνος δρασης και αντιδρασης.

Ποσο δυσκολο ειναι η διαχειριση των αδεσποτων ζωων να περασει στα χεια των φιλοζωικων σωματειων που αποδεδειγμενα κανουν εργο υπερ τους?

Τα φιλοζωικα σωματεια με τους εθελοντες, μπορουν να δωσουν λυση. Οι δημοι ειναι υποχρεωμενοι να πληρωνουν, εφ’ οσον επιβεβαιωνονται οι προυποθεσεις.

Που ειναι οι εκατονταδες φιλοζωικες οργανωσεις που ανηκουν στους μεγαλοφορεις και πρεπει να σταματησουν την κυβερνηση απο τα δολοφονικα της σχεδια?

Να οργανωθεί επιτελους σε κάθε δήμο ένας χώρος φιλοξενιας-αποθεραπειας, που θα προστατεύονται τα αδέσποτα με αυστηρούς όρους, ώστε να μην υπάρξει κακομεταχείρηση και εκείνα να στειρώνονται και να δινονται για υιοθεσια με τους σωστους ορους και προυποθεσεις.

Η αγανάκτηση για την φορολογία των κατοικιδιων, δίνει έναν ακόμα λόγο για να διαμαρτύρεται ο κόσμος για την κατάντια της χώρας… Τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη.

Το νομοσχέδιο είναι αλλο ενα εκτρωμα και φυσικα για τα σκουπίδια. Υπάρχει πουθενά τίποτα για έλεγχο και εποπτεια των Δήμων? Φυσικά όχι! Τέρμα το δούλεμα. Ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει!

Εξω οι δημιοι-δημοι και τα τσιρακια τους απο τη διαχειριση των αδεσποτων. Τα χερια τους ειναι βουτηγμενα στο αιμα αθωων πλασματων. Ξεσηκωθειτε!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/3677629768930504/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!