18 Οκτωβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
142 Views

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όταν ξεσπουν πυρκαγιές, οι περισσότεροι κηδεμονες ζώων λείπουν στις δουλειές τους.

Οι αρχές και τα όργανα, καθε φορά παρεμποδιζουν να πάνε στα σπίτια τους και αφήνουν μόνο τους εθελοντές των κρατικών ΜΚΟ-οργανισμων, να προσεγγίσουν την περιουσία τους.

Υπάρχουν άπειρες καταγγελίες για ζωοπλιατσικο.

Άλλο η μόνιμη αλυσοδεση σε αυλές, ταράτσες, μπαλκόνια, που και τρεις περιπτώσεις πρόκειται για κακοποιηση βάση νόμου και άλλο να βρίσκεται ένα ζώο εντός της οικίας κάποιου πολίτη, με όλα τα καλά του.

Ποιοι δίνουν εντολές και ποιοι διευθύνουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις διάσωσης ζώων, χωρίς να έρθουν πρώτα σε επαφή με τους ιδιοκτήτες τους;;;

Που καταλήγουν αυτά τα ζώα και μετέπειτα είναι δύσκολο να επανενωθουν μαζι τους;

Μήπως τα κάθε λογής όργανα εξουσίας, πρέπει να λάβουν και μια επιπλέον ειδική εκπαίδευση, οσον αφορά την προστασία των πυροπληκτων ζωων και πως θα πρέπει να επεμβαίνουν σε έκτακτες περιπτώσεις διάσωσης τους , ειδικά από φυσικές και κάθε άλλου είδους καταστροφές;;;

Αλλιώς, μπορεί ο καθένας να χαρακτηρίσει τους ίδιους ως κακοποιητες και ζωοκλέφτες.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!