29 Απριλίου, 2024

Το ζωοπλιατσικο παει συννεφο στις πυροπληκτες περιοχες. Εχουν χαθει ιδιοκτητα ζωα, γιατι καποιοι φροντισαν γι’ αυτο.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
842 Views

Από… υπερβάλοντα ζήλο, δεν μαζευεις σκυλακια που δεν ήταν κοντά στην πυρκαγιά και μετα τα χανεις. Θεωρειται ζωοκλοπη.

Σταματηστε να μπαινετε στις αυλες σπιτιων στις πυροπληκτες περιοχες, πριν να εξακριβωσετε αν ζουν οι κηδεμονες των ζωων.

Ρωτηστε πριν παρετε ενα ζωο. Καποιοι τα φροντιζουν. Χαθηκαν τσαμπα κι αδικα καποια, απο λαθος χειρισμους, ενω ειχαν επιβλεψη!!!

Υπαρχουν επαγγελματιες φιλοζωοι δημοσιογραφοι που επικροτουν το ζωοπλιατσικο και συγκαλυπτουν τα ατομα που κλεβουν ιδιοκτητα ζωα?

Παρακαλούμε όλους τους εθελοντές που λαμβάνουν μερος στην εκστρατεια διασωσης των καμμενων ζωων απο τις πυροπληκτες περιοχες, να ΜΗΝ μαζεύουν ότι ζώο βρεθεί μπροστά τους. Μόνο όσα έχουν εμφανή σημάδια που χρηζουν ιατροφαρμακευτής περίθαλψης. Αν βρίσκετε ζώα μέσα σε αυλές, δεν θα τα απομακρύνετε, αν δεν γίνει πρώτα έλεγχος ότι δεν φροντίζονται από τον κηδεμόνα τους.

Δεν φτάνει που οι άνθρωποι έχασαν τον κόσμο τους όλο, τις οικογένειες και τα σπίτια τους… Θα τους πάρουν καποιοι με το έτσι θέλω ίσως την τελευταία παρηγοριά τους???

Προφανώς και η συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, αλλά κανείς δεν τους δίνει το δικαίωμα να παίρνουν ένα υγιές ζωάκι, με την πρόφαση οτι στο μέλλον θα αρρωστήσει. Ας μην είμαστε υπερβολικοί επάνω στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε. Αυτοί οι άνθρωποι τα φροντίζουν και τα αγαπουν.

Φυσικά τα τραυματισμένα πρέπει να βοηθηθούν, αλλά δεν γίνεται να αρπάζουν ότι βρουν και φυσικά να γίνεται ο χαμός μετά για να επιστραφούν, λόγω του ότι δεν έχουν τσιπακι. Καλώς ή κακώς ακόμη υπάρχουν πολλα ζωάκια χωρίς τσιπακι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι κηδεμονες τους δεν τα προσέχουν ή δεν τα αγαπουν. Το καλύτερο θα ήταν να επιτρέπεται οι είσοδος σε αυτές τις περιοχές μόνο σε οργανωμένα σωματεία και εθελοντες που αποδεδειγμενα διαπραττουν εργο υπερ των ζωων και που θα ελέγχουν την κατάσταση χωρίς υπερβολές. Αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τα πάντα και ειναι κρίμα να τους στερηθει καποια τετραποδη ζωη ακόμη.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541.82303.174051975954985/2265773310116164/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!