29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.513 Views

Εχεις αποδεικτικα στοιχεια για την κακοποιηση η τον δηλητηριασμο ενος ζωου? Μονο εαν πιασεις τον δραστη επ’ αυτοφορω και με εναν τουλαχιστον μαρτυρα μπορουν να κινηθουν ολες οι νομικες διαδικασιες σε βαρος του.

Δεν ειναι δυνατον να στοχοποιουνται ατομα βαση φωτογραφικου υλικου μεσα στο διαδικτυο, για να προκαλειται το κοινο αισθημα απο κατακιτρινα ΜΜΕ και δημοσιογραφισκους του κ@λου, δηθεν οτι κατι γινεται και πρεπει να πιαστει ο “δολοφονος” των αδεσποτων στην ταδε περιοχη κλπ κλπ.

Που τα πουλατε ρε αλητες ολα αυτα? Αλλα βρισκετε προσφορο εδαφος στο κοπαδι των προβατων που σας ακολουθει και σας επευφημει, φλομωνοντας τους με ψεμματα, χωρις να ειναι σε θεση να κρινουν τι ειναι αληθινο και τι ψευτικο.

Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ψευτικες. Δεν ισχυει το ιδιο για τις δηλητηριασεις, που οι περισσοτερες ειναι μαζικες και οι πιο πολλοι απο μας εχουν συνειδητοποιησει απο που προερχονται, στα πλαισια της μειωσης του πληθυσμου των αδεσποτων ζωων, με εντολες απευθειας απο την Ε.Ε., βαση ντιρεκτιβας-ζωομνημονιου, η οποια εκτελειται πολυ προθυμα απο τις αρχες του κρατους και τους υπαλληλους του, δημους-δημιους, μουφα πολιτικο-ζωα-φιλικες, κρατικες ΜΚΟ και επαγγελματιες ψευτοφιλοζωους.

Ποτε δεν ειναι αργα να βγειτε εξω απο αυτο και ν’ ανοιξετε τα ματια σας επιτελους. Παιζονται τεραστια συμφεροντα γυρω απο αυτο το θεμα οχι μονο στη χωρα μας, αλλα σε παγκοσμιο επιπεδο.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!