28 Απριλίου, 2024

Υπανθρωπος εκδικηθηκε φιλοζωο, εξολοθρευοντας με φολα τον γατουλη που φροντιζε, περιμενοντας να φυγει για διακοπες…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
3.119 Views

Καταγγελια στο Πανελλαδικο Κινημα Κατα Της Κακοποιησης Των Ζωων εκανε ο δημοσιογραφος και μελος της ΕΣΗΕΑ κος Παναγης Γκιολμας, σχετικα με την δηλητηριαση ενος αγαπημενου τετραποδου πλασματος που φροντιζε στην πολυκατοικια του, του Τηλεμαχου, στην περιοχη της Ν. Σμυρνης.

Υπαρχουν ολες οι ενδειξεις που οδηγουν σε συγκεκριμενο υπανθρωπο που τον απειλησε ευθεως οτι θα φολιασει ολα τα αδεσποτα γατακια που φροντιζει, οπως ειχε γινει και στο παρελθον. Δυστυχως ομως δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια που να πιστοποιουν οτι προκειται για το συγκεκριμενο εκδικητικο ατομο. Οταν εκτοξευε τις απειλες, δεν υπηρχαν αλλοι μαρτυρες, ωστε να καλεσουν αμεσα το 100 και να οδηγηθει κατευθειαν στο αυτοφωρο και να ακολουθησουν ολες οι νομικες διαδικασιες σε βαρος του.

Το πιο σημαντικο ειναι σε αυτη και σε αλλες παρομοιες περιπτωσεις, ο φερομενος ως δραστης να πιαστει επ’ αυτοφορω και να υπαρχει ενας τουλαχιστον μαρτυρας που θα καταθεσει οτι τον ειδε να κερναει δηλητηριασμενα δολωματα σε αθωες ψυχες.

Το παρακατω συγκινητικο, αποχαιρετιστηριο κειμενο, εχει αναρτηθει στο προσωπικο προφιλ του κ. Γκιολμα στο facebook.

Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε σχετικα με το παραπανω περιστατικο, ας επικοινωνησει μαζι του. Καλουμε τους φιλοζωους να μην δισταζουν να καταγγελουν παρομοια περιστατικα και να κανουν περιπολιες, μηπως και τσακωσουν τα αθλια διποδα τερατα που σκορπουν το θανατο στα δυσμοιρα τετραποδα που εμελλε να γεννηθουν στο δρομο, η κατεληξαν εκει λογω εγκαταλειψης απο τους ασυνειδητους κηδεμονες τους.

“ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ….
—————————–
Ο Τηλέμαχος ήταν από τους πιο έξυπνους αδέσποτους γάτους που είχα γνωρίσει….ειχε επισημάνει αυτους που τον αγαπούσαν και εμπαινε στα σπίτια τους…εμπαινε με τον τρόπο του σε δυο πολυκατοικίες και κτυπούσε τις πόρτες να του ανοιξουν…μία απο αυτές ηταν και του σπιτιού μου…ετρωγε, επινε, επαιρνε χαδια, εριχνε εναν γρηγορο υπνακο και ξαναχτυπουσε την πόρτα για να βγει εξω..σε οδηγουσε μέχρι την πόρτα της πολυκατοικιας για να του ανοίξεις…του ειχαμε εξασφαλισει την ιατρική του περιθαλψη…μου εκανε η εντυπωση η συμπεριφορά του στον δρομο…παντοτε απο το πεζοδρομιο, κοιτουσε συνεχως για να περασει απεναντι, δεν περνουσε ποτε δρόμους διπλης κυκλοφορίας…με ακολουθουσε μεχρι το περιπτερο…
——-
Τον γούσταρα τον Τηλεμαχο γιατι πάλευε να βρει τις ακρες του για να ζησει…
——
Ο Τηλεμαχος δεν ζει απο την Τετάρτη το βραδυ….τον φόλιασαν….φόλα ατομική… Πιθανότατα ο τύπος που τον κλωτσούσε όταν έμπαινε στην πολυκατοικία…ο ιδιος τυπος που επαιξα μπουνιες μαζι του όταν ειχα, σχεδον, την βεβαιοτητα ότι φολιασε 3-4 γατες στην πυλωτη της πολυκατοικίας μας…Και βρηκε την ευκαιρία όταν λείπαμε σε διακοπές να δολοφονήσει….
——
Τον Τηλεμαχο τον εθαψαν, όπως του επρεπε, απο την διπλανη πολυκατοικία…πηγαινε και εκει σε ενα διαμερισμα, είχε εναλλακτικές…με τον δολοφόνο θα τα πουμε πολυ «όμορφα», στο εξης…όχι με μπουνιες, βεβαια…. ξερω τον τροπο που θα τον κανω να βλαστημισει την ώρα και τη στιγμή που σκότωνε τον Τηλέμαχο….αθορυβα και όμορφα….
(ένα τελευταιο χαδι ρε Τηλέμαχε… δεν πείραξες κανέναν…και την αναγκη σου κατω απο το δεντρο του πεζοδρομίου την εκανες..”)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2653570688021220&set=a.537440042967639&type=3&theater

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!