15 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
564 Views

Να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να φαίνονται ότι πηγαίνουν για τα αδέσποτα οι επιδοτήσεις, είτε αυτές προέρχονται από την Ε.Ε., τα ΕΣΠΑ και πολύ πρόσφατα από το Υπουργείο Εσωτερικών στους δήμ(ι)ους, αλλά να μην καταλήγουν σε εκείνα επί της ουσίας.

Από υπερκοστολογήσεις σε ημετέρους, μέχρι τροφή σε εθελοντές – φαντάσματα, κλπ…κλπ.

Κοινώς, αν δεν υπάρξει ενδελεχής έλεγχος, που θεωρουμε ότι είναι δύσκολο να υπάρξει, αλλά όχι και ανέφικτο, αν κρίνουμε από την κατάντια στην επιμόρφωση των επιστημόνων που είναι μέγα σκάνδαλο, όπως και αυτό που θα σκάσει λίαν συντόμως.

Απλώς δεν θα φτάσουν ούτε τα χρήματα που δόθηκαν για τροφές, φάρμακα και φιλοξενιες στα αδέσποτα, σε περίοδο κρίσης και “ιού”.

Τα χρήματα θα φαγωθούν και τα αδέσποτα θα παραμείνουν αδέσποτα.

…Και κατι πάρα πολύ σημαντικο:

Δεν είναι η λύσσα ο λόγος!

Πατούν επάνω στη ζωανθρωπονοσο για να εξολοθρευουν ζώα της άγριας Πανίδας και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, με επιδοτήσεις από την Ε.Ε. και εντολές από τα αρμόδια
υπουργεία.

Γι’ αυτο πετούν δολωματα από τον αέρα!

Αν θυμάστε είχαν βάλει και διαφήμιση στην TV, για να ενημερωθούν οι πολίτες, να μην τα αγγίζουν όπου τα βρουν…

Επικυρησουν αλεπούδες, αγριογούρουνα, λύκους και φυσικά τα αδέσποτα ζώα, για να ελέγξουν τον πληθυσμό τους οι “ρυθμιστές” της φύσης και της αγριας, αλλα και της αστικής πανιδας.

Ελπίζουμε να σας λύθηκε η απορία για δραστες και ηθικούς αυτουργούς της γενοκτονίας των ζώων στη χωρα μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!!!

ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΗΣΟΥΝ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΑ!!!

Δεν χαιδευουμε ΚΑΝΕΝΑΝ κακοποιητη που κάνει άτιμες πράξεις.

Χαιδευουμε ΜΟΝΟ Ζωάκια.

Τσάκισμα σε οσους τολμήσουν να τα πειράξουν.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!