19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.373 Views

Σας φαίνεται όμορφη η εικόνα του χιονισμένου τοπίου?

Βλέπετε μία άσπρη μέρα?

Ίσως για καποιους να είναι. Για τα αδέσποτα και τους αστεγους όμως είναι μαύρη μέρα.

Ούτε το χαίρονται, ούτε το απολαμβάνουν, ούτε παίζουν σε αυτό.

Κινδυνεύουν να πεθάνουν από υποθερμία.

Παλεύουν κυριολεκτικά για να επιβιώσουν και κάποιες φορές δεν τα καταφέρνουν. Ιδίως αν βραχούν έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

Ανοίξτε τα σπίτια σας, τις αποθήκες και τα γκαράζ σας, ακόμη και για λίγες μέρες, φτιάξτε πρόχειρα καταλύματα με κούτες και κουβέρτες στην αυλή σας, τον κήπο σας ή στο δρόμο, σε μέρη που συχνάζουν σκύλοι και γάτες.

Γεμίστε γωνιές που δε βρέχονται με τροφή μέσα σε μπολ. Σε δριμύ ψύχος ένα ζώο έχει μεγαλύτερη ανάγκη σε τροφή.

Πάρτε και σώστε. Υιοθετήστε.

Όσοι έχετε ζώα σε εξωτερικούς χώρους, βάλτε τα μέσα στο σπίτι σας ή έστω διαμορφώστε το χώρο τους όσο πιο ζεστό, στεγασμένο και ασφαλή μπορείτε.

Κάντε συστάσεις στον ασυνείδητο κηδεμόνα της γειτονιάς σας εάν το κατοικίδιο του είναι απροστάτευτο και εκτεθειμένο στην αυλή, στην ταράτσα, η στο μπαλκόνι. Εαν δεν πτοηθει, μπορείτε να τον καταγγειλετε επώνυμα στο Α.Τ. της περιοχής σας για κακοποιηση ζώου.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!