22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.255 Views

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες, αναζητούν προστασία από τους ανέμους και τα χιόνια και προσπαθούν να επιβιώσουν.

Ερχεται τρελό, πολικο κρύο! Λογω των ακραιων καιρικων φαινομενων, ανοιγουμε τα σπιτια μας στα αδεσποτα ζωα και τους προσφερουμε προστασια απο το κρυο και φαγητο, τις δυσκολες αυτες ημερες!

Όσοι ταΐζετε αδεσποτάκια, βάλτε περισσότερη τροφή. Την έχουν ανάγκη για να ζεσταθούν. Αν έχετε γέρικα, άρρωστα ζώα σε εξωτερικούς χώρους φτιάξτε φωλιές ώστε να έχουν προστασία. Το καλυτερο απ’ ολα ειναι να τα βαλετε μέσα στο σπίτι σας! Μέχρι το πολύ κρύο να περάσει! 

Αν έχετε αδεσποτάκια με προβλήματα υγείας, κάντε ότι καλύτερο. Μια αποθήκη για αυτές τις μέρες, είναι καλύτερη απο τον κρύο δρόμο! Αν έχετε γατουλες σε γατοαποικίες, πάρτε χαρτόκουτα, και καλύψτε τα με ταινία κολλητική πλαστική. Στεγανοποιείται απο την υγρασία και μέσα σε αυτά θα περάσουν λιγότερο μαρτυρικά βράδια, αν βάλετε και καμιά παλιά μάλλινη μπλούζα σας!

Αν δεν έχετε αδεσποτάκια υπό την προστασία σας, αλλά έχετε παλιές κουβέρτες, παλιά παπλώματα, μοκέτες και χαλιά, δωρίστε τα σε καταφύγια! Τα ζώα που κρυώνουν μέσα στα κλουβιά, θα το εκτιμήσουν πολύ! Εμείς έχουμε τα σπίτια μας. Ακόμα και με υγρασία ακόμα και χωρίς καλοριφέρ, έχουμε στέγες! Αυτά έχουν μόνο εμάς!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2585434641483361/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!