4 Μαΐου, 2024

Οι πληρωμενες πενες των δημων-δημιων καταδικαζουν τα αδεσποτα σε θανατο δια της κιτρινης γραφης τους και οι μπογιες τα εκτελουν

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
879 Views

Αυτο που γινεται στη Ρουμανια και σε ολα τα Βαλκανια ειναι οικουμενικα κατακριτεο και θα πρεπει να ξεσηκωθουμε, να αντιδρασουμε και να δρασουμε αμεσα. 

Το ιδιο πανω-κατω και πλαγιως γινεται και σε αλλες “πολιτισμενες” χωρες της Ε.Ε. και φυσικα τα πρωτεια τα κατεχουν οι ΗΠΑ, οπου ο μπογιας σε πιο εξευγενισμενες μορφες, ιδιωτικων εταιρειων, αστυνομιας ζωων κλπ, μαζευει τα αδεσποτα και αν δεν βρεθει καποιος να τα υιοθετησει, μεσα σε χρονικο διαστημα 10-15 ημερων, τα θανατωνουν με “ανωδυνο” και γρηγορο θανατο, την γνωστη ευθανασια.

Μια ενεση τους κανουν, ισως δεν τα σκοτωνουν επι τοπου οπως στις τριτοκοσμικες χωρες. Το αποτελεσμα ομως διαφερει???

Αυτη η τακτικη ακολουθειται εδω και χρονια και στη χωρα μας περισσοτερο στα μουλωχτα και σε καθε τροποιηση του ο υπαρχων εχθροζωικος νομος γινεται ακομα πιο αυστηρος, πατωντας οι νομοθετες επανω στο θεμα “επιθετικο” και “επικινδυνο ζωο”, μεχρι να φτασει να ψηφιστει και επισημα σαν νομος του κρατους η ευθανασια ολων των αδεσποτων.

Γι’ αυτο το λογο βγηκαν καποιοι Β(ο)υλευτες και το εισηγηθηκαν και γι’ αυτο και ο κατακλυσμος κιτρινων αρθρων απο πληρωμενες πενες δημοσιογραφισκων που προσκεινται στο περιβαλλον των δημων-δημιων.

Αυτο λεγεται ελεγχος πληθυσμου ζωων και υπαρχει οδηγια απο την ιδια την Ε.Ε, η οποια δινει εντολες και αυτη με τη σειρα της τις παιρνει απο τις ΗΠΑ, με πολυ προθυμους κρατικους υπαλληλους με την ταμπελα του φιλοζωου να τις εκτελουν.

Με αλλα λογια ετοιμαζουν λακους για τα αδεσποτα. Μιλαμε για υποκρισια η δεν μιλαμε καθολου??? 

Εχετε υπ’ οψιν σας οτι τα επομενα εξιλαστηρια θυματα ειμαστε εμεις και αυτο ηδη συμβαινει, αν καποιοι ψαγμενοι το εχουν καταλαβει. Συνειδητοποιηστε τι ακριβως γινεται, ανασκουμπωθειτε και καντε οτι μπορει ο καθενας σας, για να αποτραπει αυτη η αισχρη κατασταση, οσο μπορει αυτο να ειναι εφικτο.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2356143541079140/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!