7 Σεπτεμβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
126 Views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΦΟΛΕΣ!!!

Αν εκπλήσσεστε με τον τίτλο, διαβάστε προσεκτικά το κείμενο.

Τα σχόλια δικά σας.

Υπάρχουν κάποιοι Δήμιοι και Κοινότητες, που προβαίνουν σε δηλητηριάσεις αδέσποτων, με την δικαιολογία του υπερπληθυσμού τους, την δημιουργία ομάδων τους και πιθανές επιθέσεις που δέχονται δημότες, ή κοπάδια βοσκών και άλλες φθηνές και αβάσιμες καταγγελίες.

Επειδή όμως θέλουν να τα έχουν καλά με τους τοπικούς «φιλόζωους» και τις τοπικες «φιλοζωικες» ΜΚΟ, ειδοποιούν για τις προκείμενες εκστρατείες εκκαθάρισης του αδέσποτου πληθυσμού.

Για να αποφεύγουν οι αρχές καταγγελίες, διαμαρτυρίες και φωνές από τους φιλόζωους.

«Μαζέψτε τα δικά σας αδέσποτα που φροντίζετε, γιατί επίκειται επιχείρηση φόλας», είναι το προφορικό μήνυμα.

…Και οι συγκεκριμένοι «φιλόζωοι», που μόνο φιλόζωοι δεν είναι, αποδέχονται την κατάσταση αδιαμαρτύρητα και σιωπηλά, προστατεύοντας τα «δικά τους» και μόνο αδέσποτα.

Έτσι, για να φαίνεται και ότι παράγουν έργο «υψίστης» φιλοζωίας.

Τα αδέσποτα όμως δεν θα έπρεπε να έχουν κτητικές αντωνυμίες.

Ανήκουν σε όλους και προπάντων στον εαυτό τους.

…Και ΟΛΑ έχουν το ίδιο δικαίωμα στη ζωή και θα έπρεπε να τα προστατεύουμε στο σύνολο τους.

…Και για να μην αρχίσουν οι διαμαρτυρίες, ότι όλα στο χώρο μας βαίνουν καλώς, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, ότι η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά τους επαγγελματιες πολιτικο-ζωα-φιλους, που τα εχουν τακιμιασει με τους δημιους, υπογραφοντας ζωομνημονια συνεργασιας, με σκοπο την μειωση του πληθυσμου τους με ευθανατοδολοφονιες καθε μορφης.

Εξ άλλου σε κάθε χώρο υπάρχουν δοτοί και μαύρα πρόβατα.

Ο φιλοζωικός χώρος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Υπαρχουν καταγγελίες ενεργων και δραστήριων φιλόζωων του χώρου μας, που σε δημοτικα συμβούλια, εκπρόσωποι των Δήμιων τους επιβεβαίωσαν αποστομωτικά και με φυσικότατο ύφος, οτι «αυτή τη φορά τις φόλες δεν τις βάλαμε εμείς», σε διαμαρτυρία τους για την εξόντωση των αδέσποτων της περιοχής τους, οπως και αντιδημαρχοι που δηλωσαν, οτι θα πρεπει να κινηθουν προς την κατευθυνση των μαζικων ευθανασιων οπως τα προηγμενα κρατη, ακομα και να κανουν επισημα χρηση συγκεκριμενης δηλητηριωδους ουσιας, για την οποια ειμαστε σιγουροι οτι οι αποθηκες τους ειναι τιγκαρισμενες.

Σημεια και τερατα, με το ετσι θελω, με αθεμιτα μεσα, με το θρασος και την ασυνειδησια δημοτικων παραγοντων και των παρατρεχαμενων τους, που ο δεικτης της ηθικης τους ειναι κατω του μηδενος, αλλα ο δεικτης της εγκληματικοτητας τους εχει χτυπησει κοκκινο με τα παρανομα, γενοκτονικα σχεδια τους.

ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!