28 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
199 Views

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ

Την εποχη οπου οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ περιβάλλοντος, υγείας, εγκληματικής αλλαγης, βιοποικιλότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης ειναι ανυπαρκτες, μην ξεχναμε οτι η φωτια, περα απο την τεραστια βλαβη στην Πεντέλη και στις γύρω περιοχές, προκαλεί σημαντική επιβάρυνση στην ανθρωπινη υγεια.

Τα μικρά αιωρουμενα σωματιδια (pm2.5) δεν ειναι “σκόνη”, αλλά εντελώς καρκινογόνα.

Καιρός να δούμε ολη την εικόνα, με την ελπιδα να προωθησουμε ολοκληρωμένες λύσεις αντι για τσιρότα.

Ακόμα κι αν βρισκόμαστε μακριά από την εστία, λόγω του καπνού και της συγκέντρωσης αιωρούμενων σωματιδίων στον αέρα, φροντίζουμε να κρατάμε κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες, να εχουμε τα ζωα μεσα στα σπιτια μας, να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις, ενώ εάν πρέπει οπωσδήποτε να κυκλοφορήσουμε έξω, φοράμε πάντοτε μάσκα υψηλής προστασίας.

… Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Αττική…

Ολη η Ελλάδα καίγεται, ζώα καιγονται ζωντανα και αβοήθητα, άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους, προσπαθούν με κουβάδες και λάστιχα να περισώσουν ο,τι μπορούν και όλοι μαζί εισπνέουμε καρκινογόνα σωματίδια.

Σε λίγο θα έχουμε και διακοπή ρεύματος πάλι. Το σχέδιο “εκκενώστε τη χώρα” είναι σε εξέλιξη…

Φορτιστε κινητα, εχετε ετοιμους φακους, νερα, φαγητα, κλειστα παραθυρα.

Το ρευμα μπορει ανα οασα στιγμη να πεσει, χωρις δυνατοτητα επαναλειτουργιας για μεγαλο διαστημ, ειδικα οταν η κατασταση ειναι τετοια.

Μην χαθει η επικοινωνια με τους συνανθρωπους μας και με τα μεσα ενημερωσης, ωστε να υπαρχει πληρης παρακολουθηση της πορειας που ακολουθει η φωτια.

…ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!