27 Απριλίου, 2024

Χαθηκε ο Pluto, ο σκυλακος της λυρικης sorprano και ακτιβιστριας Louise Du Toit, απο τον Υψο της Κερκυρας!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.511 Views

Αναζητειται το Λαμπραντορ/Γκολντεν Ριτριβερ που ακουει στο ονομα Pluto, με κηδεμονα την λυρικη sorprano και ακτιβιστρια Louise Du Toit, απο τον Υψο της Κερκυρας. Οπως γραφει η ιδια στο προφιλ της στο facebook, το ζωακι εχει χαθει απο τον Μαιο και απο τοτε η οικογενεια εχει ενημερωθει για αλλα σκυλακια που του μοιαζουν και κινουνται στις περιοχες που αναφερονται στο παρακατω κειμενο, χωρις ωστοσο να καταφερει κανεις να τον εντοπισει.

Το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ κανει εκκληση στους φιλοζωους εθελοντες που μενουν στην Κερκυρα, να βοηθησουν στην ανευρεση του. Ευχαριστουμε θερμα.

“MISSING PLUTO: Αγαπητοί φίλοι και οικογένειά μας, το αγαπημένο μας Labrador / Golden #Retriever, ο Πλούτωνας, λείπει ακόμα από το νησί μας στον Ύψο της Κέρκυρας. Αύριο θα είναι δύο μήνες από τότε που τον χάσαμε. Οι ζωές μας έχουν αλλάξει για πάντα χωρίς την υπέροχη παρουσία του αναμεσα μας και μας λείπει τόσο πολύ κάθε μέρα.

Ο Pluto είναι 7 ετών και στειρωμένος, μπεζ χρώματος με ελαφρώς κοκκινωπή απόχρωση. Φέρει ένα καφέ κολάρο υφασματινο και είναι πολύ φιλικός προς τους ξένους. Συνεχίστε να τον ψαχνετε γύρω από τις περιοχές #Ipsos, #Dassia, #Kommeno, #Barbati, St Markos και #Korakiana και παντού στην περιοχή #Corfu. και αν τον εντοπίσετε, τηλεφωνήστε μας στους αριθμούς τηλεφώνου που παρέχονται στην αφίσα.

Θα είμαστε αιώνια ευγνώμωνες στον άνθρωπο που θα βρει το αγνό μελος της οικογένειας μας και θα τον ανταμείψουμε γενναιόδωρα. Παρακαλούμε επίσης να μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση σε όλους τους κύκλους φίλων σας – κάθε ελαχιστη στήριξη εκτιμάται θερμά. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211461570253307&set=a.2061845524136&type=3&theater

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!