24 Απριλίου, 2024

Όσοι παρακολουθείτε Μουντιάλ είστε συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
853 Views

Παντού τα ίδια… Τα συνορα και οι προσδιορισεις των κρατων ειναι μια εμπορική-πολεμοχαρης και ευρωλαγνα μπουρδα. Παντού η ίδια φρικαλεότητα, όταν οι άνθρωποι εχουν χάσει κάθε νόημα.

Παντα, οταν γινονται τετοιες μεγαλες οργανωσεις που φερνουν πολλους τουριστες, οι χωρες που τα φιλοξενουν εξοντωνουν τα αδεσποτα για να μην τους χαλανε την αισθητικη. Οταν συμμετεχεις σε κατι με οποιονδηποτε τροπο, χωρις να καταδικαζεις το οποιο κακο εχει προξενησει ναι εισαι συνενοχος. Αν ολοι αυτοι που ενδιαφερονται για το Μουντιαλ το μποϊκοταραν παιρνοντας θεση γι’ αυτο που συνεβη, η επομενη διοργανωτρια χωρα θα αναγκαζοταν να παρει αλλα μετρα.

Τα ίδια και στη χωρα μας, για τους Ολυμπιακους του 2004…
Εδώ, στην Βραζιλία, ολόκληρες φαβελες κατεστρεψαν, με χιλιάδες ανθρώπους…
Σε κάθε, τέτοιου βεληνεκους διοργανώσεις, τα ίδια γίνονται εδώ και χρόνια…

Ντροπή στους οπαδούς του ποδοσφαίρου που πάνε στη Ρωσία, στους χορηγούς, στους παίκτες και σε σας που το παρακολουθείτε!
Όλα αυτά για ένα ΧΑΖΟ παιχνίδι!

Στη Ρωσία δολοφονήθηκαν χιλιάδες σκυλιά και γατιά, για να φιλοξενήσουν το ΑΧΡΗΣΤΟ Παγκόσμιο Κύπελλο Μουντιάλ 2018. Η κυβέρνηση δαπάνησε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την εξάλειψη αδέσποτων σκυλιών και γατιών, αντί να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα φτιάχνοντας καταφύγια ύστερα από προτάσεις των ακτιβιστών.

Μέχρι τις 15 Ιούλη να ΜΗΝ το παρακολουθεί κανείς!
Πληροφορίες στο Bloody Fifa-2018.
Κοινοποιήστε το!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541.82303.174051975954985/2223570127669816/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!