22 Απριλίου, 2024

Όσο υπάρχουν Ανθρωποι σαν αυτόν τον ήρωα πυροσβέστη-διασωστη, υπάρχει ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
124 Views

Φολα στους εμπρηστες και στον κρατικο μηχανισμο που για αλλη μια φορα ειναι ανικανος και σχεδον ανυπαρκτος να αντιμετωπισει την πυρινη λαιλαπα, που βαση οργανωμενου και αρρωστημενου σχεδιου εχει κατακαψει σχεδον ολη τη χωρα, με αποτελεσμα να χαθουν χιλιαδες στρεμματα δασων που αποτελουσαν τους πνευμονες μας…

Μπορει να μην υπηρξαν ευτυχως ανθρωπινα θυματα, αλλα τα ζωακια της αγριας φυσης καηκαν και παλι ζωντανα και αβοηθητα.

Ελπιζουμε οι κηδεμονες των ιδιοκτητων ζωων που τα εχουν στις αυλες, να τα πηραν μαζι τους, η να τα απελευθερωσαν, ωστε να διαφυγουν καθε κινδυνο και οι φιλοζωοι να μπορεσουν να τα μεταφερουν σε ασφαλη μερη.

Ευχομαστε δυναμη και αντοχες σε ολους τους πυροσβεστες και διασωστες που παλευουν στην κυριολεξια, χωρις να εχουν τον πλεον απαραιτητο εξοπλισμο, να ελεγξουν τα μετωπα των πυρκαγιων στην Πατρα και σε ολη την Ελλαδα. Η σκεψη και η συμπαρασταση μας ειναι ολη δικη σας.

Φώτο: Κατασβεση πυρκαγιάς σε περιοχή της Πάτρας 28-7-2021

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!