29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
4.780 Views

Η μόνιμη αλυσόδεση ζώων ειναι ποινικό αδίκημα! Ειναι καιρός να μπεί ενα τέλος!Τα στοιχεια και το αποδεικτικο υλικο της κακοποιησης, αντι πρωτα να ανεβει στο διαδικτυο και να χαθει πολυτιμος χρονος μονο με κοινοποιησεις, που δεν φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα, το καταθετουμε αμεσα στην αστυνομια ακσκωντας μηνυση, εχοντας τουλαχιστον εναν μαρτυρα, ωστε ο ασυνειδητος κηδεμονας να υποστει αυτα που οριζει ο νομος με αυτοφωρη διαδικασια και να του αφαιρεθει ο σκυλος το συντομοτερο δυνατο με εντολη εισαγγελεα. Βοηθηστε να τα σωσουμε!!!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Τα «βαρελόσκυλα» στα Ελληνικά ΜΜΕ

Τα «βαρελόσκυλα», για όσους δεν γνωρίζουν, είναι εκείνα τα σκυλιά που συναντάμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας δεμένα με μια κοντή αλυσίδα σε ένα βαρέλι, σε μια λαμαρίνα, σε ένα άθλιο σκυλόσπιτο, σε ένα φράχτη, έρμαια στην πείνα, στην δίψα, στις καιρικές συνθήκες. Η μόνιμη αλυσόδεση ζώων είναι ποινικό αδίκημα και είναι στο χέρι όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον βασανισμό.

Με χαρά και ανακούφιση (θα θέλαμε να πούμε περηφάνια -αλλά δεν υπάρχει τίποτα να μας κάνει περήφανους μπροστά σε αυτά τα χάλια) ετοιμάσαμε το πρώτο μας σποτάκι με σκοπό να ενημερώσουμε το κοινό και να το προτρέψουμε να αντιδράσει. Είναι καιρός να μπει ένα τέλος ,και είναι στο χέρι μας. Αν οι εικόνες του βίντεο, οι εικόνες της πραγματικότητας, σας ενοχλούν, κάντε κάτι για να αλλάξετε αυτή τη κατάσταση!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ VIDEO! Χρησιμοποιήστε το, μοιραστείτε το, δείξτε το σε φίλους και γνωστούς σας!

Κλείνοντας, και για να προλάβουμε τους γνωστούς “καλοθελητές”, το σποτάκι αυτό δημιουργήθηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ από εθελοντές και φίλους της ΚΙΒΩΤΟΥ, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική επιβάρυνση για εμάς, χωρίς καμία επιδότηση, ενώ η οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ είναι δωρεάν.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Ζησόπουλο και την εταιρία του HONEYBEE (http://www.honeybee.gr/) για το υπέροχο βίντεο και το μοντάζ, καθώς και στον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη ήχου. Τέλος, πολλά, πολλά ευχαριστώ στην Αγγελική Παναγιωτοπούλου για τα κείμενα, την εκφώνηση και την επιμέλεια του project.

Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece

Τα «βαρελόσκυλα» στα Ελληνικά ΜΜΕ

Τα «βαρελόσκυλα» στα Ελληνικά ΜΜΕΤα «βαρελόσκυλα», για όσους δεν γνωρίζουν, είναι εκείνα τα σκυλιά που συναντάμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας δεμένα με μια κοντή αλυσίδα σε ένα βαρέλι, σε μια λαμαρίνα, σε ένα άθλιο σκυλόσπιτο, σε ένα φράχτη, έρμαια στην πείνα, στην δίψα, στις καιρικές συνθήκες. Η μόνιμη αλυσόδεση ζώων είναι ποινικό αδίκημα και είναι στο χέρι όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον βασανισμό. Με χαρά και ανακούφιση (θα θέλαμε να πούμε περηφάνια -αλλά δεν υπάρχει τίποτα να μας κάνει περήφανους μπροστά σε αυτά τα χάλια) ετοιμάσαμε το πρώτο μας σποτάκι με σκοπό να ενημερώσουμε το κοινό και να το προτρέψουμε να αντιδράσει. Είναι καιρός να μπει ένα τέλος ,και είναι στο χέρι μας. Αν οι εικόνες του βίντεο, οι εικόνες της πραγματικότητας, σας ενοχλούν, κάντε κάτι για να αλλάξετε αυτή τη κατάσταση!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ VIDEO! Χρησιμοποιήστε το, μοιραστείτε το, δείξτε το σε φίλους και γνωστούς σας! Κλείνοντας, και για να προλάβουμε τους γνωστούς "καλοθελητές", το σποτάκι αυτό δημιουργήθηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ από εθελοντές και φίλους της ΚΙΒΩΤΟΥ, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική επιβάρυνση για εμάς, χωρίς καμία επιδότηση, ενώ η οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ είναι δωρεάν.Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Ζησόπουλο και την εταιρία του HONEYBEE (http://www.honeybee.gr/) για το υπέροχο βίντεο και το μοντάζ, καθώς και στον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη ήχου. Τέλος, πολλά, πολλά ευχαριστώ στην Αγγελική Παναγιωτοπούλου για τα κείμενα, την εκφώνηση και την επιμέλεια του project.Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, GreeceΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Dienstag, 27. Juni 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!