14 Μαΐου, 2024

Όταν τα μαυρα ζωα δεν είναι ασφαλη σε εξωτερικους χωρους.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
767 Views

Λοιπόν, και πάλι ηρθε η εποχη του. Όταν τα μαυρα ζωα δεν είναι ασφαλη σε εξωτερικους χωρους. Ξεκινά στην πραγματικότητα στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν όλα τα καταφύγια ζώων πρέπει να αποσυρουν τα μαυρα ζωα εκτός των καταλόγων που εκδιδουν μέχρι και μετά τις Απόκριες (αυτό περιλαμβάνει σκύλους και κουνέλια, καθώς και όλα τα μαύρα γουνοφόρα ζωα που βρισκονται σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου).

Οι άνθρωποι κυνηγούν τα ζωα με μαυρο τριχωμα ειδικα κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου. Πολλοί άνθρωποι σε πολλές χώρες εχουν κακόβουλες, βλακώδεις προλήψεις σχετικά με τις μαύρες γάτες. Στην Αμερική, κυρίως γάτες και λύκοι θηρεύονται από πολλούς ανθρώπους, με μαύρο τρίχωμα , ειδικά μαύρες γάτες ( και μαύρα σκυλιά), τα οποια μισουν, κατά το μήνα Οκτώβριο, το μήνα του Halloween.

Αυτό δεν είναι για μια θρησκεία ειδικά, ή αντι-θρησκευτικό πρόβλημα. Δεν υπάρχουν λαοί οποιασδήποτε μεμονωμένης θρησκείας ή μη θρησκείας που είναι μόνο υπεύθυνοι για τις πράξεις αυτές. Ένα παράλογο μίσος για το μαύρο τρίχωμα ζώων εκτείνεται σε πάνω από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο και συνήθως προέρχεται από την κυβερνητική δομή του παλιου κοσμου.

Υπάρχουν πολλοί πολλοί άνθρωποι στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να τερματιστεί αυτος η εφιάλτης για το μαύρο τρίχωμα των ζώων κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου και να μπει ενα τέλος στις προλήψεις σχετικά με μαύρο τρίχωμα των ζώων που “μολύνουν” πολλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, αν δείτε ένα μαύρο ζωο έξω κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα (ή οποιοδήποτε ζώο για το θέμα αυτό, διοτι η κακοποίηση ζώων ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου οπως η οργάνωση Cat Guardian έχει επισημάνει πολλές φορές), παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο για να προσφερετε τη βοηθεια σας σε ενα ζωο και να διασφαλισετε την σωματικη τους ακεραιοτητα, μιας και δεν ειναι ασφαλες να αφηνονται τα ζωα εκτος σπιτιου, ουτε καν στην αυλη, κατα τη διαρκεια αυτης της περιοδου, γιατι βρισκονται στο στοχαστρο πολλων προληπτικων ατομων που τα κυνηγουν και τα σκοτωνουν, μονο και μονο για την μαυρη γουνα τους.



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!