23 Απριλίου, 2024

Ότι τα τρώνε οι Δήμοι τα κονδύλια για τα αδέσποτα είναι γνωστό

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
658 Views

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και πως πρέπει να πιέσουμε τους Δήμους για διαφάνεια και τα χρήματα να πάνε πραγματικά για τα αδέσποτα…

Εχουμε τονίσει επανηλλειμενως ότι είναι ακρως απαραίτητη μια ομάδα από αδιάφθορους φιλοζωους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται να πιέζουν, να “ενοχλούν” και να ελέγχουν με τη βοήθεια νομικων σε σχεδόν καθημερινή βάση τους Δήμ(ι)ους που ανήκουν στο ΥΠΕΣ και τις ΜΚΟ που επιθυμούν διακαώς και έχουν βάλει λυτους και δεμένους να συνδιαχειρίζονται τα ζώα μαζί τους, υπό την σκέπη του ίδιου του υπουργείου, διότι εκεί γίνεται η “είσοδος ” και μετα η “έξοδος-διανομη” των ευρωπαϊκών κονδυλίων, με ό,τι συνεπάγεται αυτο και ενώ πάγιο αίτημα των φιλοζωων είναι την αρμοδιότητα να την αναλάβει το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Υπάρχουν ενδείξεις κατά καιρους πως τα παράνομα καταφύγια ανοιγουν τις κερκόπορτες τους και βγαζουν πάρα πολλά ζώα στους δρόμους.

Επειδή λοιπόν εχουμε βγάλει όλες τις αλήθειες στην επιφάνεια και επειδή αυτή την στιγμή κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και ζώα στους δρόμους, επιβάλλεται να γίνει ΚΑΤΙ… χθες.

Επειδη ακόμα στα περισσότερα περιστατικά κακοποιήσεων:

1) Δεν έχει παρθεί η νόμιμη πιστοποίηση κακοποίησης

2) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ

3) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ, ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ 2)

Καταλήγει μια μερίδα πολιτών πως πολλές κακοποιήσεις και βασανιστήρια, γίνονται στα ζώα από τους ίδιους τους ζωοφιλικους μηχανισμούς, με σκοπό να περάσουν τα αδέσποτα στα χέρια τους και να νομιμοποιήσουν τα παράνομα καταφύγια, μιας και δεν θα υπάρχουν δημοτικα Νταχάου και Αουσβιτς, που επίσης είμαστε κατά της δημιουργίας τους.

Ανθρωποι που δεν είναι ούτε ιατροδικαστές, ούτε αστυνομικοί, ούτε φορείς υπηρεσιών και σωματείων κάνουν πλέον αυτές τις σκέψεις.

Οι Έλληνες δεν είναι οι μεγαλύτεροι κακοποιητες… Οι ΜΚΟ που έχουν υπογράψει ζωομνημονια με τους δημ(ι)ους όμως γιατί να μην είναι?

Πχ όταν λένε πως σηκώνουν ένα ζώο για στείρωση, ποιος μας λέει πως το στειρωσαν και δεν το άφησαν να γεννήσει, αφού κανείς δεν τους ελέγχει?

Άρα, έχουμε αποδεδειγμένα λόγω του παράνομου και της μη τοποθέτησης και καταχωρησης microchip ήδη μια αμφιβολία!!!

Έπισης, όταν αυτοί οι χώροι αδειάζουν και γεμίζουν, όταν βρίσκουμε συνέχεια σκυλιά παράνομων καταφυγίων τον τελευταίο καιρό και σαν γνώστες, καποιοι ίσως γνωρίζετε ποια είναι αυτά και αφού στειρωθουν μέσω νόμιμων διαδικασιών και περνάνε στη βάση, κλέβονται με συνοπτικές διαδικασίες έξω από τα σπίτια πολιτών που τα φρόντιζαν και αμεσως μετα εμφανίζονται άλλα…

Μια μερίδα πολιτών που ανήκει στους υγιείς σκεπτόμενους που θέλουν να μπουν σε αυτά τα καταφύγια, είτε για να βρουν το αδέσποτο που φρόντιζαν, ειτε για να υιοθετήσουν, βρίσκουν τις κερκόπορτες κλειστες και ρωτάνε απλά γιατί?

…Και εύλογα κάποιος κάποτε πρέπει να τους απαντήσει. Οι αρμόδιοι για την ενημέρωση των πολιτών είναι αυτοί που ορίζει ο νομος 4039 του 2012.

..Και μένουμε στα παράνομα καταφύγια που υπάρχουν και δεν έκλεισαν, αλλά συνεχίζουν…. ( Και ναι πριν το Φιλόδημος 2 υπήρξε ο 1 !!!!)

Να υπάρχουν λοιπόν νεοναζιστικα καταφύγια, ιδιωτικά και δημοτικα, για να πηγαίνει το pet trafficking συννεφο???

…Και τελικά τι έσωσαν με την περίφημη παρουσία τους εδώ και τόσα χρόνια??? Γιατί σιγουρα όχι απλά δεν μείωσαν, αλλά αύξησαν τον αριθμό των αδέσποτων ως οι μόνοι διαχειριστές αυτων κατ’ ουσίαν, αφού κατά τα λεγόμενα τους το κράτος είναι αδιάφορο???

Τελικά, όχι μόνο δεν είναι αδιάφορο, αλλά κάποιοι ωθούν τις καταστάσεις σε αδιέξοδα με αυθαιρεσίες, για να αναλάβει το παρακρατος να τα ξεμπερδεψει δια παντός από προσώπου Ελλάδας, με εντολές των μεγάλων αφεντικών της Ε.Ε.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

 

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!