3 Δεκεμβρίου, 2021

2 Οκτωβριου… Παγκοσμια ημερα για τα “παραγωγικα” ζωα. Αυτη την ημερα, τουλαχιστον, μη φατε “κρεας”!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
697 Views

“Το κρέας σήμερα είναι ο νέος αμίαντος, πιο φονικό από τοΝ καπνό. Το CO2, το μεθάνιο και το νιτρώδες οξείδιο από την κτηνοτροφική βιομηχανία, θανατώνουν τους ωκεανούς μας …Το 90% των μικρών ψαριών αλέθονται σε ιχθυάλευρα για να γίνουν τροφή των εκτρεφόμενων ζώων…. Οι ωκεανοί πεθαίνουν στην εποχή μας. Μέχρι το 2048 όλες οι περιοχές αλιείας θα είναι νεκρές. Οι πνεύμονες και οι αρτηρίες της Γης. Δισεκατομμύρια μικρά, γεμάτα ζωή κλωσσόπουλα αλέθονται ζωντανά μόνο και μόνο επειδή είναι αρσενικά…..βασανίζουμε και σκοτώνουμε 2 δισεκατομμύρια αισθανόμενα όντα κάθε βδομάδα. 10000 είδη αφανίζονται κάθε χρόνο λόγω των ενεργειών ενός είδους. Και τώρα αντιμετοπίζουμε την 6η μαζική εξαφάνιση ειδών στην ιστορία του κόσμου. Αν οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός το έκανε αυτό, οι βιολόγοι θα τον αποκαλούσαν ιό. Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ασύλληπτων διαστάσεων. Αλλά ευτυχώς ο κόσμος αλλάζει.”
Philip Wollen

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Φάρμας σήμερα. Μία ημέρα, που περιγράφει την πιο μαύρη σελίδα του ανθρώπινου είδους. Μια ημέρα, που αποτελεί και τη ρίζα όλων των άλλων Παγκόσμιων Ημερών που προκύπτουν από το ρατσισμό, το σπισισμό, τη βία. Μία μέρα που τα έχει όλα αυτά. Σεβάσου τα όρια της ελευθερίας σου άνθρωπε.

2 Οκτωβριου… Παγκοσμια ημερα για τα "παραγωγικα" ζωα. Αυτη την ημερα, τουλαχιστον, μη φατε "κρεας"!"Το κρέας σήμερα…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Montag, 2. Oktober 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!