19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
489 Views

Κατά καιρούς και εποχές, ακούμε συχνα-πυκνα την λέξη Σύστημα, να γεμίζει τις φράσεις και τις σκέψεις μας…

Για μας, είναι πολύ απλό να την εξηγήσουμε.

Το Σύστημα, είναι αυτό που λέει η ίδια η λεξη… Στημένο… Σχηματοποιημενο… Χτισμένο… Απόλυτα διαρθρωμενο…

Μην περιμένεις από κανένα τέτοιο Σύστημα, να σε δει και να σου φερθεί ως Ανθρώπινη Ύπαρξη, όπως και να αναγνωρίσει την αξία και την ισότητα όλων των έμβιων όντων επάνω στον πλανήτη μας.

Μην έχεις την αυταπάτη ότι θα σου δώσει την Ελευθερία που σου πήρε πίσω… Την δική σου και όλων των ζώων… Αν δεν αγωνιστείς…

… Και το πρώτο σου όπλο είναι ο Νους και η Καρδιά, που πρέπει πάση θυσία να κινητοποιήσουν τον Πολεμιστή… Την Αγωνίστρια που ξέχασες…

Σε καλές εποχές που έπρεπε να πιεστουν πρόσωπα και καταστάσεις όσον αφορά τα ζώα, δεν έγινε τίποτα επί της ουσίας. Κανείς δεν μας πείθει ότι ειδικά τώρα και από εδώ και μπρος θα αλλάξει κάτι προς την σωστή κατεύθυνση.

Τα πράγματα είναι μεθοδευμένα, μαγειρευμενα και προαποφασισμενα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να σταματήσουμε να διεκδικούμε, να διαμαρτυρομαστε, να υψωνουμε τις φωνές μας και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για δίποδους και τετραποδους.

Άκου την κραυγή του… Νιώσε την ψυχή του… Όχι άλλο πόνο στα ζώα!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!