18 Σεπτεμβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
56 Views

ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΘΑΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Μετα απο καταγγελίες φιλοζωων πολιτων, ακτιβιστες εντοπισαν στην Τουρκια μαζικους ταφους με θαμμενα νεκρα αδεσποτα σκυλια, ενώ αλλα βρεθηκαν τραυματισμενα, θαμμένα ζωντανά.

Φωτογραφιες και βιντεο απο τους ομαδικους ταφους κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Τα σκυλια θανατωθηκαν μετα την αποφαση της τουρκικής κυβερνησης του Τ. Ερντογαν και την υπερψηφιση νομοσχεδίου απο τη βουλη τον περασμενο μηνα, ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός τους.

Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα, με όσο το δυνατόν πιο μουλωχτο τρόπο, από τους εμμισθους παρακρατικους υπαλλήλους, κυνηγούς κεφαλών αστεγων ζώων, μπογιες, τραστ, δολοφονικες ΜΚΟ, αρχές, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αποκρύπτουν και εξαφανίζουν στοιχεία των μαζικων ζωοκτονιων, που γίνονται σε όλη την ελληνική επικράτεια με την συγκαλυψη των τοπικων κοινωνιών που δεν αντιδρούν κατά των εγκληματιων δημιων.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ!

Οι αγνοι φιλοζωοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να παραιτηθούν οι Ναζί γενοκτονοι, που υπερψηφισαν τα δολοφονικα νομοσχέδια, αλλά και να δικαστουν για τα εγκληματα τους!

Η Τουρκική Εθνοσυνέλευση υπερψηφισε τον ζωοκτονικο νομο. για την θανάτωση των αδέσποτων!

Ήδη η μαζική εξόντωση των ζωων βρίσκεται σε πληρη εξέλιξη.

Η απάνθρωπη συμπεριφορά προς τα ζώα, φανερώνει το ανθρώπινο κτήνος που κρύβουν μέσα τους οι δήμιοι τους.

Τα χτυπουν βαναυσα, τα βασανίζουν και τα θανατωνουν με καθε φθηνο και ανηθικο τροπο.

Οι Δήμ(ι)οι και όλος ο παρακρατικος μηχανισμος είναι ένοχοι, γιατι σκοπίμως άφησαν πρωτα την κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου και φυσικά διαχρονικά τα κονδύλια που προορίζονταν για την ευζωία της αδεσποτης ζωής, κατέληξαν στις ιδιες βαθειες τσέπες.

Η ιστορία θα σας κρίνει παλιοτομαρα!

Karma is a bitch!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!