18 Σεπτεμβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
106 Views

Όταν η κυβέρνηση Μιζο-τάκη αντιμετωπίζει αντιδράσεις από τον επιστημονικό κόσμο, ακολουθεί την γνωστή της συνταγή:

Γράφουμε το Σύνταγμα και το Δίκαιο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και μεταφέρουμε αρμοδιότητες σε αναρμόδιους αυχενοκύπτες, διορισμένους διαπλεκόμενους, σερπετά και κομματόσκυλα.

Έτσι ακριβώς υφαρπάχθηκε η αρμοδιότητα από το καθ’ ύλην εξειδικευμένο στην ζωική παραγωγή ΥπΑΑΤ και υπάχθηκε στο ΥπΕΣ, για να παρακαμφθούν οι αντιρρήσεις των ειδικών που γνωρίζουν από ζωοτεχνία και να διευκολυνθεί η υπαγωγή κρατικοδίαιτων θεσμών (βλ. Γ.Γ. Προστασίας Ζώων Συντροφιάς) σε τσιφλίκι για βόλεμα ημετέρων.

Εκεί όπου κάνουν κουμάντο υπαλλήλοι ΜΚΟ – παραρτήματος Πολυεθνικής με έδρα τη Ν. Υόρκη, αντικείμενο τις γατοσκυλοτροφές, και τεράστιες επενδύσεις σε εργαστήρια που κατασκευάζουν τεστάκια DNA, επαγγελματική φιλοζωία, καταφύγια αδέσποτων και επιδοτούμενες στειρώσεις.

(Τους έχω ξεμπροστιάσει κατ’ επανάληψη.

Λινκ στα σχόλια).

19 Μάη 2021:

24 Μάρτη 2024:

1η Ιούνη 2021:

Οι τροπολογίες που φέρνει το νέο Λιβάνιο νομοσχέδιο έχουν τον ίδιο στόχο: να καμφθεί η αντίδραση του κτηνιατρικού κόσμου, να παραπλανηθεί το κοινό με την εκπτωσούλα του 15ευρου (70+50 = 120, αντί για 135 ευρώ), να παζαρευτεί η συνθηκολόγηση των κυνηγών και να αναβληθεί άλλον ένα χρόνο το χαράτσι, για την περίπτωση που το σαραντακατό το οποίο έγινε εικοσιοχτώ μικρύνει κι’ άλλο και συρθεί σε πρόωρες εκλογές.

Maria Gkinala

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!