22 Οκτωβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
108 Views

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Τα αστεγα ζωα δεν έχουν φωνή, ούτε για να μας πούνε ότι κανείς δεν τα τάισε, ούτε για να κάνουν καταγγελίες σε εισαγγελείς, ότι τα μεταφέρουν από εδώ και απο εκεί ως αντικείμενα, γιατί “ενοχλούν”, ούτε καν για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, όταν τα βαφτίζουν επιθετικά!!!

Εναλλακτικά, στείλτε το εσωτερικών υποθέσεων, ή την υπηρεσία οικονομικών εγκλημάτων, να κάνουν έρευνα για το που πάνε πραγματικά αυτές οι επιδοτήσεις!!!

Γιατί η αλήθεια είναι ότι στα αδέσποτα ζώα, καταλήγει ένα πολύ μικρό ποσοστό των κονδυλίων και αυτό μετά από πιέσεις αγνων φιλοζωων, ανεξάρτητων σωματειων, ή επισήμων καταγγελιών.

Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι ως χώρα και ως κοινωνία οφείλουμε να λύσουμε το θέμα, που εχει γίνει ανάθεμα!!!

Φτάνει πια!!!

Πόσα πλάσματα να κλάψουμε, πόσα άλλα να ξεγραψουμε, που πεθαίνουν φρικτά από την κακία και αδιαφορία υπανθρώπων, παρατημένα στο πουθενά, να παλεύουν για την ζωή τους, για λίγο φαγητό, για λίγο νερό για λίγα χάδια και αγαπη.

Πόσα πετάχτηκαν, πόσα βασανιστηκαν, πόσα πέθαναν, επειδή εμεις που ονομαζομαστε “άνθρωποι”, θεωρούμε ότι μόνο εμείς πρέπει να ζούμε στην γη και να είμαστε κυρίαρχοι.

Πρέπει ολοι να δουν τον πόνο, την εξαθλίωση, τις αρρώστιες και τον θάνατο των ζώων.

Να μιλήσουν για αυτά τα πλάσματα, να τα υπερασπιστουν, που δεν έχουν φωνή, να δείξουν το μεγαλείο της απανθρωπιας και της κακίας μας.

Να δείξουν τις ευθανατοδολοφονίες, που γινονται καθημερινά απο τον παρακρατικο μηχανισμό των δημιων.

Γιατι προκειται για επιδοτουμενες, μαζικες δολοφονίες, αδυναμων και αθώων πλασμάτων, με στόχο την εξαφάνιση τους σαν είδος επάνω στον πλανήτη.

Ας ενωθούμε όλοι εμείς που τα αγαπάμε πραγματικά, χωρίς κανένα όφελος και τα νοιαζόμαστε!!!

Ας μην τους αφήσουμε να σκοτώσουν αλλα ζωάκια!!!

Ας τους σταματήσουμε!!!

Πρέπει με κάποιο τρόπο να τα βοηθήσουμε!!! Μόνο εμάς έχουν!!!

Ευχαριστουμε όλους εσας τους ακολουθους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, που ξοδεύοντας πολλές φορες χρήμα και προσωπικό χρονο, έχετε καταφέρει να σώσετε κάποια από τα ελεύθερα ζώα!!!

Μην σταματατε!!!

Επιτελειτε σπουδαίο έργο!!!

Μην σταματάμε ο καθένας ξεχωριστά, να δίνει ότι μπορεί και να κάνει ότι μπορεί για να σώσουμε περισσότερα!!!

Όσον αφορά τους δήμιους, όλα στην φόρα!!!

Κανένας τους δεν είναι καθαρός.

Όσοι είναι υπεύθυνοι για θάνατο και κακοποίηση ζώων, ενεργά, ή με την αδιαφορία τους, να παραιτηθούν και να καταδικαστουν, με όλες τις συνέπειες που απορρέουν από τις βρωμικες πράξεις τους.

Ανεξαρτητες Επιτροπές και ελεγκτικοί μηχανισμοί σε ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟ, ώστε να ελέγχεται που πάει το κάθε ευρώ που δίνει το υπουργείο για τα αδέσποτα!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!