28 Απριλίου, 2024

Bιομηχανία θανάτου, πόνου και βίας… Aκτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων σκοτώθηκε έξω από ένα σφαγείο στο Οντάριο του Καναδά , όταν ο οδηγός φορτηγού που μετέφερε γουρούνια την παρέσυρε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
641 Views

Θυσιάστηκε για τα δικαιώματα των ζώων! Σεβασμός! Απόλυτος σεβασμός! Γενναία πράξη! Υποκλινομαστε στο μεγαλειο της ψυχης της αδικοχαμενης ακτιβιστριας για τα δικαιωματα των ζωων!

Να πληρωσουν το τιμημα της εγκληματικης τους πραξης οι υπαιτιοι της δολοφονιας της και η δικαιοσυνη να φανει αμειλικτη σε βαρος τους.

Δεν θα ξεχαστει ποτε! Αθανατη!

“Το όνομα της Regan Russell, 60 χρόνων, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων!

Σκοτώθηκε χτες στο Οντάριο του Καναδά, έξω από ένα σφαγείο, όταν ο οδηγός φορτηγού που μετέφερε γουρούνια πάτησε γκάζι και παρέσυρε την ατυχή γυναίκα, που το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ήταν να δώσει λίγο νερό και λίγη παρηγοριά στα μελλοθάνατα ζώα……!

Ο οδηγός δεν άκουσε καν τα ουρλιαχτά της, γιατί νόμιζε ότι ήταν τα ουρλιαχτά των γουρουνιών στο φορτηγό. Γιατί σε αυτά τα εφιαλτικά μέρη όπου κάθε μέρα σφαγιάζονται δισεκατομμύρια αθώα θύματα, το μόνο που ακούγεται είναι ουρλιαχτά φόβου και απελπισίας…..

Η γυναίκα αυτή πέθανε εξαιτίας σας!
Δολοφονήθηκε!
Τη σκότωσαν για να μπορείτε εσείς να απολαμβάνετε την “επιλογή” σας να τρώτε συναισθανομενα πλάσματα!!!!

Εξαιτίας σας βρισκόταν εκεί εξαρχής, να διαμαρτύρεται για την άδικη και ανώφελη δολοφονία των ζώων που εσείς επιλέγετε να θεωρείτε τροφή!!!!

Όλοι εσείς που τρώτε ζώα στείλατε έναν άνθρωπο στο θάνατο, ακριβώς όπως κάνετε και με τα ζώα που δολοφονούνται για να έρθουν στο πιάτο σας!

Είθε οι τύψεις να βαραίνουν την ψυχή και τη συνείδηση σας!
Είθε κάποτε να καταλάβετε το έγκλημα στο οποίο συμμετέχετε”……

https://www.facebook.com/photo?fbid=10157854587261429&set=a.10154219046301429

https://www.facebook.com/jamesaspeyactivism/posts/3269992623039428

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!