20 Σεπτεμβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
473 Views

Σε παγκόσμιο επίπεδο γίνονται κακοποιησεις, πέφτουν φόλες και γίνονται ευθανασιες από τα γενοκτονα κράτη και τους ζωα-φιλικους μηχανισμούς…

Πολλοι θελουν ακομα κι απο εμας τους πολιτες αυτης της χωρας να πιστευουν οτι ειμαστε οτι χειροτερο στις κακοποιησεις των ζωων.

Δεν μπορουμε να πoυμε οτι δεν συμβαινει κατι τετοιο. Συμβαινει και παρασυμβαινει. Αλλα αρνουμαστε ν’ ακουμε τη βλακεια οτι μονο εδω συμβαινουν ολα αυτα τα αισχη και οτι ειμαστε η πρωτη χωρα στις κακοποιησεις.

Αν σκεφτει κανεις οτι γινονται ευθανασιες στις ΗΠΑ σωρηδον και κατα εκατομμυρια μεσα στα καταφυγια του θανατου απο την πασιγνωστη κρατική οργανωση PETA, που εχει ιδρυσει παραρτηματα σε ολο τον κοσμο, στην Ε.Ε., ακομα και στην Ελλαδα… και αλλα τετοια χαριτωμενα που συμβαινουν απο τον “πολιτισμενο” κοσμο και σε ολες τις επαρχιες να συμβαινουν οσα ακριβως και στον δικο μας χωρο, με βαναυσοτητες σε ζωα κατοικιδια η οχι, παρα βρηκαμε τη γνωστη καραμελα οτι μονο εδω συμβαινουν αυτα τα αισχη, λες και ολη η απανθρωπια εχει ξεφυτρωσει απο αυτον τον τοπο.

Ε, λοιπον μονο απο εδω δεν εχει ξεφυτρωσει και παντου τα ιδια γινονται και θα συνεχισουν να γινονται…

Και πως να μην συμβαινουν τοσα, οταν αυτα σε δεδομενες στιγμες μπορει να εξυπηρετουν πολιτικες σκοπιμοτητες και οχι μονο, να γινεται παραπληροφορηση.

Γιατι και αυτο καποιους βολευει αφανταστα και παει λεγοντας…

Η νοοτροπια εχουμε πει πολλες φορες οτι πρεπει ν’ αλλαξει… Και δεν μιλαμε μονο για τη νοοτροπια οσων κακοποιουν ζωα. Μιλαμε για τη νοοτροπια ολων μας ανεξαιρετως.

Πρεπει να καταλαβουμε επιτελους οτι δεν αποτελουμε την πρωτια στο θεμα της κακης συμπεριφορας απεναντι στα ζωα…

… Και αν καποιοι θελουν να το υποστηριζουν δικαιωμα τους, αλλα ας κοιταξουν να δουν τι γινεται περα απο την πατριδα τους, ανα τον κοσμο και θα κατανοησουν οτι υπαρχουν πολλα διποδα κτηνη που κυκλοφορουν εξω.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!