28 Απριλίου, 2024

Ενδικες προσφυγές ενώπιον των ελληνικών και ευρωπαϊκών Δικαστηρίων, σε βάρος του καταχρηστικου νομου “ΑΡΓΟΣ”, που παραβιάζει κατάφωρα τα δικαιώματα των ζώων και των φιλόζωων πολιτών

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
142 Views

Το Κράτος δεν δικαιούται να εισβάλλει στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του πολίτη, παραβιαζοντας το “ασυλο” του και βασικές ελευθερίες του.

Ο αναγκαστικος και προληπτικος ακρωτηριασμος των ζώων, ισοδυναμεί με κακοποίηση και βαναυσοτητα.

Ταυτόχρονα, παραβιάζει τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος, που προστατεύουν την κατοικία, την ιδιοκτησία και την ατομική περιουσία.

Κανένας νόμος δεν μπορεί να προσβάλλει προληπτικά το δικαίωμα του πολίτη να κατέχει ένα υγιές και όχι “ακρωτηριασμενο” ζώο, χωρίς ο φιλόζωος να έχει παραβει το νόμο.

Εκ των προτέρων τιμωρία και αδίκημα που δεν έχει διαπραχθει, είναι αδιανόητη στις σύγχρονες Δημοκρατίες!

Σύνολο ψήφων της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης στις εκλογές: 2,942,167

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε το νομοσχέδιο Βομίδη.

Οι 2942167 ψήφοι, είναι περισσότεροι από τους 2251618 ψήφους που έλαβαν οι κυβερνώντες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Φιλοζωιας στην Ελλάδα, Κυβέρνηση μειοψηφίας, περνάει ένα νομοσχέδιο που έχει καταψηφίσει η πλειοψηφία, κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική, οι κτηνίατροι, οι ειδικοί επιστήμονες, οι περισσότεροι φορείς και οι πολίτες.

Ενα νομοσχέδιο αντισυνταγματικό, που αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο και στις συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα, με ανυπόστατες διατάξεις, που όμοιές τους δεν ισχύουν ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη.

Είναι προφανείς οι λόγοι και ποιά συμφέροντα υπηρετεί.

Έτσι λειτουργεί η κυβέρνηση της Νέας Δικτατοριας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Υπάρχει και η Δικαιοσύνη, το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Εκκρεμεί η απάντηση του ΣτΕ για την προσφυγή Φιλοζωικων και Κτηνιατρικων Φορεων, όσον αφορά τη μεταφορά αρμοδιότητας για τα ζώα συντροφιάς από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο υπουργείο Εσωτερικών. Έπονται και άλλες…

Εκ μέρους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, επεξεργαζομαστε το ΦΕΚ μαζί με τους νομικούς μας και θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειές μας…

Σε αυτήν την προσπάθεια που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με όλους τους τρόπους και για όσο χρειαστεί, καλούμε όλους τους αγνούς φιλόζωους και ακόλουθους μας να συμμετέχουν συσπειρωμενοι γύρω από μας και σε όσους συμπλεουν και συστρατευονται με το ΚΙΝΗΜΑ.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!