22 Μαΐου, 2022
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
118 Views

Είναι η ίδια αγάπη και το ίδιο ένστικτο.

Κάποιες Μανούλες όμως ΦΩΝΑΖΟΥΝ… χωρίς να ακούγονται, η να να μπορούν να αντιδράσουν…

“Μου πήραν τα μωρά μου, χωρίς να μπορώ να τα προστατεψω”…

Το Μεγαλείο του Ενστίκτου της Μάνας Φύσης:

Το μητρικό ένστικτο είναι ασύγκριτα δυνατότερο από κάθε άλλο, κι όχι μόνο στην “λεχώνα” γυναίκα μητέρα, αλλά και σε όλα τα θηλυκά θηλαστικά ζώα.

Κατά την εποχή που θηλάζουν οι ευαισθησίες τους αυξάνονται σε υπέρτατο βαθμό, σε σημείο να νιώθουν συμπόνια για μικρούλια πεινασμένα ορφανά, και δέχονται να τα θηλάσουν, ακόμη κι όταν δεν είναι του ιδίου είδους.

Γνωστή σε όλους η έκφραση “Σαν τον σκύλο με την γάτα”:

Κι όμως, έχουμε δεί αρκετές φορές σκυλίτσα να θηλάζει ορφανά γατάκια – έχουμε δεί κατσίκα να θηλάζει σκυλάκια – έχουμε δεί λύκαινα να θηλάζει αλεπουδάκι – έχουμε δεί λιονταρίνα να προστατεύει νεογέννητο καγκουρό .. και πολλά άλλα που κάτω από άλλες συνθήκες θεωρούμε ότι είναι έξω από την φύση τους !

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Τα πρωτογενή ένστικτα που υπερτερούν της ανθρώπινης νοημοσύνης, είναι αυτά σπάζουν τους φραγμούς της διαφορετικότητας σε πολλές περιπτώσεις !

Δεν υπάρχουμε μόνο οι άνθρωποι-ζώα που έχουμε δικαιώματα…

Για ΟΛΑ τα πλάσματα ανεξαιρέτως ισχύει το ίδιο!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!