22 Μαΐου, 2022
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
187 Views

Αποφασίσαμε να αφήσουμε τις αντιρρήσεις μας για τη φανατική νοοτροπία και τον αυταρχισμό που διαπνέει τις περισσότερες κρατικες φιλοζωϊκές??? οργανώσεις ΜΚΟ (και άτομα) εκτός της ενασχόλησης μας με τον ψηφιακό κόσμο.

Πολλοι απο τους αγνους φιλοζωους έχουν παραπανω απο έναν ελευθεριακής ιδιοσυγκρασίας σκυλάκο που αγαπουν πολύ, εξαιτίας του οποίου έχουν ήδη έρθει τουλαχιστον μια φορά σε διένεξη με ορισμένες “καλοπροαίρετες”, αλλά βαθιά αυταρχικές και καταδιωκτικές “φιλόζωες” κυρίες που έτυχε να ζουν κοντά τους.

Σαν την πραγματική “μάνα” της γνωστής ιστορίας του Σολομώντα, το πλήρωσαν το ανάλογο κόστος και κατάπιαν την οργή που τους προκάλεσαν οι “συμπολίτισσες” τους.

Τώρα τελευταία όμως, έχουν μπει στην ζωή τους και πολλά γατιά, με διάφορους κλασικούς τρόπους (παιδιά που τα ζητούν μετ΄ επιτάσεως και δεν τα αφήνουν να φύγουν όταν τα “βρουν”, “αδέσποτα” γατιά που κάνουν κατάληψη στον κήπο, “παράνομες” γέννες).

Με φόντο όλα αυτά και παράλληλα “ζώντας” ψηφιακά την εξωγενή ασφυξία που μας προκαλεί, στο δημόσιο πεδίο, η αποφασιστικότητα της παρούσας μνημονιακης κυβέρνησης να μην αφήσει όρθιο τίποτα ζωντανό σ’ αυτό τον τόπο, διαβαζουμε ξανα και ξανα το επικείμενο οργουελικο τρομονομοσχέδιο, που προβλέπει επιβεβλημένες στειρώσεις όλων των κατοικίδιων και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης βαρύτατα και επαναλλαμβανόμενα πρόστιμα και αναλογιζομαστε:

Την επίδραση που θα έχει το νομοσχέδιο εκτρωμα στις σχέσεις μας με τα δικά μας κατοικίδια, ή με τα ζώα που ακόμα ζουν ημι-ελεύθερα στις γειτονιές μας (τουλάχιστον εκεί που ακόμα υπάρχουν κάποιοι κήποι και αυλές).

Την φθοροποιό επίδραση που θα επιφέρει σε ένα είδος σχέσεων που μας συνδέει με τα παιδικά μας χρόνια και δημιουργεί γέφυρες με τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών μας, που τόσα άλλα έχουν τελευταία στερηθεί.

Μας έπιασε η ψυχή μας μπροστά στην προοπτική αυτού του νέου νομοθετικού εκβιασμού της Νεας Δικτατοριας, που πρόκειται σύντομα να πλήξει τις στοιχειώδεις δομές της συναισθηματικής μας ισορροπίας… Και μπροστά στις νέες ψηφιακές αντιδικίες που ηδη εχει ανοίξει, στις οποίες δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να αντισταθουμε.

Πως μπορούνε πρακτικά να σε υποχρεώσουν να στειρώσεις το ζώο σου?

Θα σου ζητούν το βιβλιάριο του, όπου θα έχει καταγραφεί η στείρωση, ή θα φωνάζουν την αστυνομία να το ζητήσει.

Δεν θα εφαρμοστεί παντού, γιατί δεν γίνεται. Θα αποτελέσει όμως άλλο ένα “όπλο” σε διενέξεις με “φιλόζωους” σαν αυτούς για τους οποίους γραψαμε παραπανω, στην προσπάθεια τους να ελέγξουν το “πεδίο” το οποίο θεωρούν ότι τους ανήκει δικαιωματικά. Το “τερραίν” τους, το οποίο θεωρούν ότι πρέπει να αποκαθαρθεί από κάθε άλλο είδους σχέσης με κατοικίδιο πέραν της δικής τους ανθρωπομορφικής.

Γίνεται περισσότερο για να αρμέξουν χρήματα από κρατικες φιλοζωικες??? ΜΚΟ???

Σε ιδιώτη, μόνο άμα σε καρφώσει ο ρουφιανος γείτονας ότι έχεις γάτα ή σκύλο ή άμα πηγαίνεις βόλτα το σκύλο και σε σταματήσουν (τώρα και για αυτό!).

Κατά πόσο μπορεί να γίνει μαζικά ένας τέτοιος έλεγχος???

Πιθανόν για ιδιώτες να παραμείνει μόνο στα χαρτιά ο έλεγχος. Διαφορετικά θα ξεσηκωθεί ο κόσμος που έχει αποκτήσει ένα ζώο πριν από 10 χρόνια και τώρα του λένε να το δηλώνει.

Όταν θα έχεις τις γατούλες σου, όπως τις έχεις στο εξοχικό (να έρχονται, να τρώνε, να κοιμούνται και να φεύγουν), χωρίς τσιπάκι (γιατί δεν μπορείς να τις τσιπάρεις όλες) η κάθε “φιλοζωϊκή” ΜΚΟ, θα μπορεί να εμφανίζεται σαν μπόγιας και να τις μαζεύει, ειδικά αν είναι αστείρωτες… Και δεν βλέπουμε κανέναν να ξεσηκώνεται.

Πίσω από όλη αυτή τη νοοτροπία βρίσκεται η πλήρης εξατομίκευση της σχέσης του “ιδιοκτήτη-κηδεμονα” με το ζώο “του”, υπό τον έλεγχο των “φορέων” και του κράτους. Η “κοινοτική” συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων απαλείφεται ολοσχερώς.

Λέμε λοιπόν:

Τα πράγματα είναι για όλους μας δύσκολα, όχι μόνο σε πρακτικό, αλλά και σε ψυχικό επίπεδο. Μήπως να μαζευτούν εντελως όλοι αυτοί οι επηρμένοι νεοταξικοί ιδεολόγοι κάθε είδους, που διαπιστώσαμε πρόσφατα ότι όντως ζουν ανάμεσα μας σαν τους ΕΛ??? Έστω στα “ταπεινά” ζητήματα. Στα μικρά. Στα καθημερινά. Ωστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα χωρίς να σφαχτούμε??? Γιατι αυτο θα γινει οπως παει η κατασταση, σε νομικο επιπεδο και οχι μονο…

Κάποια σύγχρονη βιτρίνα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης έλεγε πως για να σώσουμε τους πτωχούς του κόσμου από την πείνα, θα πρέπει να τους “εκπολιτίσουν” για να σταματήσουν να γεννάνε τόσο πολύ.
Όταν έρθει η ώρα θα σας φαίνεται και αυτό “ηθικά σωστό”. “Για να μην γεμίσει ο τόπος αδέσποτα και αρρώστιες”.

Καλώς ήρθατε στο μελλον???…

Tο Πρόγραμμα “Ευνούχος Άργος” είναι τόσο εξτρεμιστικά φασιστικό, οσο και απάνθρωπο, αντιεπιστημονικό, σαφώς αντισυνταγματικό και βαθιά αντιφιλοζωικό σε σύλληψη, που νομίζουμε – ή μάλλον ελπίζουμε – ότι είναι πιθανό να λειτουργήσει έστω για κάποιους αφυπνιστικά, να συσπειρώσει τη λαϊκή αντίδραση, αλλά και να πυροδοτήσει συγχρόνως μια κινηματική διεργασία ικανή να αναμορφώσει και να εκσυγχρονίσει την ελληνική ζωοφιλια- κυνοφιλία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί θετικά, μετατρέποντας αυτή την πρωτοφανή επίθεση κατά των δικαιωμάτων ανθρώπων και ζώων σε μία ευκαιρία για εξυγίανση και πρόοδο: Αφορμή για επικοινωνία, ουσιαστική συζήτηση και δημιουργία μιας καλύτερης πρότασης για την αμοιβαία επωφελή συμβίωση. Ίσως…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!