
Άνθρωποι και κατοικίδια φεύγουν με κάθε μέσο από την όμορφη Σαντορίνη…
Πίσω μένουν τα αδεσποτάκια και τα πολύπαθα ιπποειδή, για να οποία πρέπει όλοι να συνδράμουμε ευθύς μόλις χρειαστεί.
Θα πρέπει να ασκηθεί αφόρητη πίεση προς τους κρατικούς φορείς-δήμους-υπουργεία για την ασφάλεια, τη σίτιση, το πότισμα, τη φροντίδα ολων των ζώων ανεξαιρέτως στη Σαντορίνη και στα γυρω νησιά.
Να έχουν πρόσβαση σε καταλύματα, σε περίπτωση που το σπίτι, ή ο χώρος τους υποστεί ζημιές από μεγάλο σεισμό, η τσουνάμι.
Τα ζώα σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι μόνιμα δεμένα, η να βρίσκονται σε δρόμους και μέρη που μπορεί να γίνουν καταρρευσεις βράχων.
Η Έκκληση βοηθειας αφορά την ευζωία κάθε εμβιας οντότητας.
Φωτογραφίες από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Μια έκκληση στην ανθρωπότητα: Ο πόλεμος δεν σκοτώνει μόνο ανθρώπους – καταστρέφει κάθε μορφή ζωής
Ξεκάθαρος εκφοβισμός της κυβέρνησης προς τους φιλοζωους κηδεμόνες, πως θα ξεκινήσουν πρόστιμα, Αν δεν υποχρεωθούν να δώσουν DNA (!) του κατοικιδίου τους, εφ’ όσον δεν το έχουν στειρώσει
Διαλυμένο-διεφθαρμένο κράτος χωρίς υποδομές. Οποτε θέλουν μας καίνε… Οποτε θέλουν πνίγουν εμας και τα ζώα