ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ-EMAIL ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ!!!
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!!! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ!!!
Εχουν μαζευτεί όλοι οι πυροπληκτοι, οι τουρίστες, οι μόνιμοι κάτοικοι όλοι, περνάνε αεροπλάνα χωρίς να κάνουν ρίψεις, προσπαθούν μόνοι τους οι κάτοικοι και ο δήμαρχος; ο περιφερειάρχης; κλείνει τα τηλέφωνα και λέει αν είναι ας πάρουν οι κάτοικοι τους πυροσβέστες και την πολιτική προστασία όχι εμένα. Ουρλιάζουν ότι καίγονται οι άνθρωποι και ότι περικυκλώθηκαν!!!! Δεν έχουν βοήθεια τόσες μέρες τώρα επίτηδες την αφήνουν να καεί;;!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ!!! ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΈΜΒΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΕΝΑΈΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ!!!
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Δείτε λιγότερα
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Καίνε και θάβουν ζώα με ευλογιά – Πρόβατο επί σφαγή τα πρωτόκολλα ευθανασίας. Οι εικόνες σοκάρουν
Το να πέφτεις από τα σύννεφα , μελετώντας τα φαινόμενα στον φιλοζωικό χώρο , μπορεί να είναι δυσάρεστο, αλλά είναι αναμενόμενο!
Όταν η άγρια ζωή εισέρχεται στην ιδιοκτησία σου, να θυμάσαι ότι απλώς προσπαθεί να επιβιώσει!