Όταν εφάρμοσαν τον νέο νόμο, η δικαιολογία τους ήταν ότι τα αδέσποτα σκυλιά «έτρωγαν» παιδιά (απόλυτο ψέμα).
Τι είδους απειλή αποτελούν τα μικροσκοπικά κουτάβια, για να τα εκτελέσουν οι μπογιες με ενεσεις μέχρι θανάτου επί τόπου;
Αυτό είναι πέρα από το κακό και καμία δικαιολογία κάτω από τον ήλιο δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη δολοφονία αυτών των αθώων ψυχών.
Αυτά τα ανυπεράσπιστα, αθώα σκυλιά είναι θύματα μιας πολύ διαταραγμένης, παράφρονης κυβέρνησης ναζιστών σαδιστών.
©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Οκτώ χρόνια μετά το ολοκαύτωμα στο Μάτι. Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε. Δεν σταματάμε να ζητάμε δικαιοσύνη, για ανθρώπους και ζώα
Ρέκβιεμ για τη Μαίρη Λίντα. Σίγησε μια από τις πιο αυθεντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού
Ο Σεβασμος Στα Ζωα, Δεν Σταματα Στα Κατοικιδια