
Η λεξη Συλλεκτης, αποτελει μια ακομα ταμπελα.
Την αλλαζουμε με τη λεξη “μαζωχτης’ αδεσποτων, ακομα και μπογιας που περισυλλεγει και συγκεντρωνει ζωα σε ναζιστικα κολαστηρια θανατου.
Ο κυνοσυλλεκτης- περισυλλογεας ζωων, εχει αδρη αμοιβή μηνιαιως, με χιλιάδες ευρώ.
Πληρωνεται με το κεφαλι!
Κανει συμβαση με τους δημ(ι)ους.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ, ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Η ΣΑΡΩΣΗ (ΣΚΟΥΠΑ Ή ΜΠΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ), ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΟΚΤΟΝΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ ΑΟΥΣΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΕΥΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΠΟΓΙΑ-ΚΥΝΟΣΥΛΛΕΚΤΗ-ΣΚΥΛΟΜΑΖΩΧΤΗ:
Oταν ανώτερος σου ζητάει να προβείς σε παράνομη πράξη κατα των αδεσποτων ζωων, μπορείς αλλά ΚΑΙ είσαι υποχρεωμένος να αρνηθείς την εκτέλεση της εντολής.
Αλλιώς είσαι συναυτουργός.
Άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται.
Ούτε επίκληση σε εντολή ανωτέρου.
Οφείλουμε να γνωρίζουμε τη νομοθεσία που πλαισιώνει την υπηρεσία/επιχείρηση στην οποία εργαζόμαστε, να την τηρούμε και να καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα.
Έχουμε απόλυτη ευθύνη των πράξεών μας απέναντι στον νόμο.
ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΣΟΥ-ΛΑΣΑ-ΑΠΟΧΕΣ-ΟΠΛΑ-ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!
ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ!!!
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Αδεσποτα σκυλια και γατια φευγουν ομαδικα μεσω pet trafficking προς Ολλανδια
Ξάνθη: O δήμιος δίνει 20.000 € για να επιστρατεύσει γεράκια για τη μεσαιωνική δίωξη των περιστεριών. Ότι ενοχλεί το εξοντωνουν!
Μαζικη Ζωοκτονια Αγριοχοιρων Βαση Οργανωμενου Σχεδιου, Με Προσχημα Την Αφρικανικη Πανωλη