22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
556 Views

Λυπουμαστε αφανταστα για την απιστευτη τραγωδια και τα τεραστια προβληματα που δημιουργηθηκαν για τους τετραποδους και τους διποδους, επειτα απο τη σαρωτικη επελαση του κυκλωνα Ιανου στη χωρα μας.

“Ζωα ειναι δεν εχουν αναγκη”…

Ολη η υποκρισια σε μια φραση…

Ολη η αδιαφορια να πεφτει παντα στο πιο αδυναμο πλασμα…

Περνανε πανω τους οι καιρικες συνθηκες και μενουν αβοηθητα, γιατι οι μεσαιωνικες αντιληψεις επικρατουν των λιγων φιλων της ζωης που ακομη νιαζονται…

Οσο η πολιτεια ΔΕΝ καλλιεργει πολιτισμο… οσο οι δημοι εξυπηρετουν τους ψηφοφορους που απαιτουν εξολοθρευση καθε μορφης ζωης…. οσο οι νομοι παραβιαζονται απο τα οργανα εξουσιας… οσο στα δικαστηρια θα γινονται αδικιες…

Τοσο ο πολιτισμος κι οι αξιες της ζωης θα πνιγονται σε καθε κακοκαιρια και θα καιγονται σε καθε πυρκαγια…

Αυτές οι Ψυχές πρέπει να σωθούν αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και μάλιστα πολιτισμένο άνθρωποι. Πάντα σε οτιδήποτε συμβαίνει, μόνο αυτα τα πλασματα γενικότερα κάθε ράτσας και φατσας την πληρώνουν.

Μέχρι πότε? Το κράτος, οι δήμοι και όλοι οι φορείς, πρέπει να δουν τα πράγματα πιο σοβαρά.

Τι πολιτισμός υπάρχει, αν θέλουμε και κάνουμε το κακό στα τετραποδα? Οι άνθρωποι τι έγιναν? Οι εξολοθρευτες τους?

Οχι πια, φτάνει. Οι αγνοι φιλοζωοι και τα ανεξαρτητα σωματεια ας υψωσουν το αναστημα τους, ας μπουν μπροστά και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Είναι σίγουρο αυτο.

Καλούμε ανεξάρτητους φιλόζωους, σωματεία που δεν περνούν τις πόρτες υπουργείων-δήμων να ενωθούν με το κίνημα μας για το καλό των ζώων.

Αμεση καταργηση 5μελων επιτροπών που κατευθυνονται από τους δημ(ι)ους. Ανάληψη της διαχείρισης των αδέσποτων από αγνούς φιλόζωους.

Πρεπει να σταματήσει η κάθε είδους αδιαφορία, κσκομεταχειρηση και έγκλημα εις βάρος τους.

Τα ζώα μας αγαπούν περισσότερο από ότι φανταζόμαστε εμείς. Ας τα σώσουμε κι ας τα αγαπήσουμε πραγματικά. Να μην είναι οι Ψυχές μας μαύρες. Μόνο η αγάπη κάνει θαύματα.

Ιλιγγιώδη ποσά για την δήθεν ευζωία των αδέσποτων καταλήγουν σε βαθειές τσέπες. Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια για την κακοδιαχείριση τους από ολους τους εμπλεκόμενους.

Όσο η Ε.Ε. δίνει πακέτα εκατομμυρίων ευρώ για τα αδέσποτα κάθε φορά που αλλαζει ο νομος, τοσο θα υπάρχει κακοδιαχείριση από τους δημ(ι)ους-ΜΚΟ.

Δημιουργία ανεξάρτητης ελεγκτικής επιτροπής φιλοζωων που δεν περνούν τις πύλες των υπουργείων. Που έχουν καταλήξει τα πακετα της Ε.Ε. για τα ζώα?

Χρηματικό ποσό μαμούθ 43 εκατομμυρίων ευρώ για τη “μείωση ” του πληθυσμού των αδέσποτων από τους δημ(ι)ους-ΜΚΟ. Πακέτο από την Ε.Ε. με την αλλαγή νόμου.

Μετά τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ για τη φροντίδα τους εν μέσω πανδημίας, το ΥΠΕΣ δίνει 100.000 ευρώ στους παρακατω δήμους που επλήγησαν από τον “Ιανό”, που θα πρεπει να διατεθουν αποκλειστικα και μονο για
προμήθεια τροφών για ζώα που διαβιούν στα διοικητικά τους όρια,
προμήθεια φαρμακευτικών σκευασμάτων για ζώα στα διοικητικά τους όρια και
λοιπές δαπάνες αποκλειστικά για ζώα.

25.000 ευρώ στο Δήμο Καρδίτσας, 3.000 ευρώ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, 12.000 στο Δήμο Μουζακίου, 12.000 στο Δήμο Σοφάδων, 8.000 ευρώ στο Δήμο Παλαμά, 3.000 ευρώ στο Δήμο Αργιθέας, 3.000 ευρώ στο Δήμο Τρικκαίων, 8.000 ευρώ στο Δήμο Αλμυρού, 3.000 ευρώ στο Δήμο Βόλου, 8.000 ευρώ στο Δήμο Φαρσάλων, 4.000 ευρώ στο Δήμο Λαμιέων, 3.000 ευρώ στο Δήμο Μακρακώμης, 3.000 ευρώ στο Δήμο Αργοστολίου, 2.000 ευρώ στο Δήμο Ληξουρίου, 3.000 ευρώ στο Δήμο Σάμης.

Δειτε την αποφαση εδω:

ΨΡΗΓ46ΜΤΛ6-ΑΟΚ

Φιλοζωοι, ξεσηκωθειτε… Κοιταξτε καταντια… Οι δημοι αφηνουν τα καταφυγια στο ελεος… Με μια φωνη πρεπει να τα βοηθησουμε… Ερχεται παγωνια, πλημμυρες… Βοηθηστε να σωθουν…

…Και απο την αλλη, ας ανοιξουν διαπλατα τα ματια τους καποιοι, για να δουν ποσο “ανετα” περνουν αυτα τα δυστυχισμενα πλασματα. Να σταματησουν να ζευγαρωνουν τα ζωα τους, για να κρατησουν ενα κουταβι, μην τυχον και χασουν το αιμα και βγαλουν και λεφτα.

Αγοραζουν ζωα ρατσατα και τα υπολοιπα πεθαινουν μεσα στα δημοτικα καταφυγια και τα ασυλα της ντροπης. Υιοθετηστε υπευθυνα… Στειρωστε… Σωστε… Αλλαξτε τη νοοτροπια που επικρατει στη χωρα μας, επιτελους…

Κανενας δεν πρεπει να ξεχναει οτι τα ζωα που ζουν εξω επιρρεαζονται και ταπαιπωρουνται απο τις καιρικες συνθηκες. Σε δεδομενες στιγμες, οποιος μπορει να διευκολυνει ενα αδεσποτο, ας το κανει!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!